Sommeren er her!

Det finnes mange måter å nyte sommeren på. På verandaen eller i hagen hjemme. På hytta i skogen eller ved sjøen. I campingvogna eller i telt. I Norge eller i utlandet. Alene eller med venner.
Uansett hva du skal har Eplehuset alt du trenger for å nyte sommeren - litt ekstra. Lytt til musikk uten en tråd. Hold barna underholdt i baksetet. Aldri gå tom for strøm. Og selvfølgelig - ta vare på øyeblikkene.

På reise

Nomad Key lightning lader til iPhone/iPad

Hva er det som alltid er med deg ut døra når du går ut? Jo, nøklene dine. Med denne laderen, som enkelt festes på nøkkelknippet, får du også alltid med deg lader til din iPhone når du går ut.

Belkin Valet Charger strømbank for iPhone og Apple Watch

Valet Charger stømbanken har et innebyggget batteri på hele 6700mAh, nok til å lade både din iPhone med Lightning-tilkobling og din Apple Watch fra tomt til fulladet to ganger.

Nomad Slim lommebok med reiselader

Nomad slim lommebok i ekte skinn med innebygd reiselader for iPhone med Lightning- tilkobling.


Til festival

Belkin Mixit strømbank

Stømbanken med batterikapasitet på 6600mAh har to USB-uttak så du kan lade to enheter samtidig, og med totalt 3,4A strømstyrke kan du ogås lade opp større nettbrett på farten.

B&O Beoplay A1 høyttaler

Ta med deg den ultraportable A1 Bluetooth-høyttaleren hvor som helst, og fyll livet med mer vellyd og bass, hvor enn anledningen byr seg.

Polaroid Zip

Befri minnene dine fra smarttelefonen med Polaroid Zip Mobile Printer. Skriv ut bildene dine hvor enn du befinner deg. Ikke bare er det lett å ta meg seg overalt, men det enkle designet med kun en knapp gjør den også superenkel i bruk.


I bilen

Belkin iPhone ventilstativ for bil

Stømbanken med batterikapasitet på 6600mAh har to USB-uttak så du kan lade to enheter samtidig, og med totalt 3,4A strømstyrke kan du ogås lade opp større nettbrett på farten.

Belkin Road Rockstar 4-ports USB-billader

iKlip Grip er et smart flerfunksjonelt tilbehør for din iPhone: Det fungerer både som mini-tripod, stabiliserende grep ved håndholdt videoopptak, selfie-stang og som moteringsadapter til en separat fullstørrelse tripod.

Griffin iTrip FM-sender

Griffins brukersentrerte design gjør oppsett raskt og enkelt: Trykk på Smartscan-knappen, og iTrip finner den beste FM-frekvensen for deg. Bare still inn bilradioen til frekvensen som vises på det belyste displayet til iTrip. Det er så enkelt!


Til de minste

MovieMask

Få kinoopplevelsen hvor som helst, når som helst. Bruk den på toget, flyet, i parken eller på soverommet, MovieMask er den ultimate måten å nyte skjermen og innholdet på din iPhone.

Osmo Starter Kit spillsystem for iPad

Osmo er et unikt pedagogisk spilltilbehør som låser opp endeløse muligheter for fysisk spill på iPad. Den avanserte teknologien i Osmo er basert på kunstig intelligens som forener fysisk og digital lek.

Urbanears Plattan

Elegante hodetelefoner med god lyd i spreke farger, med praktiske detaljer.
Med Zoundplug kan du enkelt dele musikken med en venn!

På stranda

Libratone One Click bærbar høyttalere

En sporty støtfangende ramme, utskiftbar bærerem og holdbar krok gjør at denne allsidige høyttaleren tilpasser seg enhver situasjon, og leverer god lyd uansett hvor livet tar deg.

LifeProof iPhone-beskyttelse

LifeProofs nüüd-deksel for iPhone 7 plus er utrolig tynn og lett, men gir likevel altomfattende beskyttelse, slik at du kan bruke telefonen i situasjoner du aldri kunne ha forestilt deg.

Timbukt2 Spire ryggsekk

Timbuk2 Spire Ryggsekk

Timbukt2 Spire ryggsekk er designet spesielt med tanke på Apple sine produkter. Sekken har flere praktiske rom for oppbevaring, og gir både MacBook og iPad svært god beskyttelse på grunn av den vannavvisende overflaten.