AirPods Pro

kr 2 990,-

Eller delbetal ,-/mnd med Easy Upgrade

Oppdaterer...

Beskytt ditt produkt

Se frem til hjelp når du trenger det

AppleCare+ for AirPods Pro
AppleCare+ for AirPods Pro kr 390,-
 • Rask hjelp når uhellet er ute
 • Dekning av nytt produkt opptil 2 år
 • Unngå fordyrende ekstrakostnader

Beskytt produktet med forsikring fra Apple

AppleCare+ er et forsikringsprodukt som gir deg teknisk support direkte fra Apple og dekning for maskinvare i opptil to år for AirPods, Beats-ørepropper og Beats-øreklokker, inkludert opptil to tilfeller av skade som følge av uhell i løpet av en 12-måneders periode. For hvert tilfelle tilkommer en egenandel på kr 290. Dekningen gjelder fra den opprinnelige kjøpsdatoen for AppleCare+. AppleCare+-avtalen gjelder i tillegg til en forbrukers rett til gratis reparasjon, erstatning, prisreduksjon eller refusjon fra selgeren eller en tidligere selger i distribusjons­kjeden for varer som ikke samsvarer med salgs­avtalen innen to år fra levering, eller opptil fem år fra levering for varer som er ment å vare betydelig lenger enn to år, i henhold til forbrukerkjøpsloven av 2002. Klikk her for mer informasjon.

Se vilkårene for mer informasjon
kr 2 990,-

Eller delbetal ,-/mnd med Easy Upgrade

Oppdaterer...
På lager i flere butikker
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Kan hentes innen 2 timer
ekspresslevering
Mer enn 10 stk. på nettlager
Gratis frakt

AirPods Pro har en ny design med Aktiv støyreduksjon for et større og mer detaljert lydbilde, Lydfremheving som gjør at du hører mer fra omgivelsene og en justerbar passform som er behagelig hele dagen. Akkurat som AirPods, kobles AirPods Pro automatisk til iPhone eller Apple Watch. Og de er klare til bruk når du tar dem ut av etuiet.

 • Aktiv støyreduksjon
 • Adaptiv EQ
 • MagSafe-ladeetui
 • Lydfremheving
 • Mer produktinformasjon

  AirPods Pro har en ny design med Aktiv støyreduksjon for et større og mer detaljert lydbilde, Lydfremheving som gjør at du hører mer fra omgivelsene og en justerbar passform som er behagelig hele dagen. Akkurat som AirPods, kobles AirPods Pro automatisk til iPhone eller Apple Watch. Og de er klare til bruk når du tar dem ut av etuiet.

  MagSafe-ladeetui

  MagSafe-ladeetuiet gir deg mer enn 24 timer med batteritid¹. Når det er på tide å lade, er det bare å plassere etuiet på MagSafe-laderen eller på en trådløs ladeplate. Og når du ikke har en trådløs lader for hånden, kan du lade via Lightning-porten.

  Aktiv støyreduksjon

  AirPods Pro er utrolig lette, støyreduserende øretelefoner. De stenger omgivelseslydene ute, slik at du kan fokusere fullt og helt på det du lytter til. De formes etter øret ditt, og den aktive støyreduksjonen jobber kontinuerlig med å analysere og dempe lydene rundt deg. Du kan leve deg helt inn i musikk, podkaster eller anrop.

  Lydfremheving

  Når du bytter til Lydfremheving, slipper AirPods Pro inn omgivelseslyder. Da kan du følge bedre med på det som skjer rundt deg. Ved hjelp av mikrofoner som både vender inn- og utover, klarer AirPods Pro å reversere den isolerende effekten av silikonpluggene. Lyder fra omverden høres helt naturlig ut, som for eksempel gjør det lettere å snakke med mennesker rundt deg.

  Nydesignet passform og komfort

  Koniske plugger lar deg velge en passform som sitter helt perfekt. Du får tre størrelser å velge mellom. Pluggene formes etter øret ditt, og skaper en perfekt forsegling for suveren støyreduksjon.

  Fantastisk lydkvalitet

  En spesialutviklet driver med kraftig bass og lav forvrengning. En svært effektiv forsterker med stort frekvensområde produserer ren og utrolig klar lyd, samtidig som den forlenger batteritiden. Og Adaptiv EQ tilpasser gjengivelsen av musikken etter formen på øret ditt, slik at du får en rik og detaljert lytteopplevelse.

  En touch av teknologisk magi

  Den Apple-utviklede H1-chipen har utrolig lav lydforsinkelse. Med trykksensoren er det enkelt å kontrollere musikk og anrop. Eller bytte mellom Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving. Kunngjør meldinger med Siri gjør det mulig å få Siri til å lese opp tekstmeldingene dine gjennom AirPods. Og med Lyddeling kan du og en venn dele samme lydstrøm på to forskjellige sett med AirPods – slik at dere kan spille spill, se på en film eller lytte til samme låt.¹

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Viktige punkter:

  Designet av Apple

  Aktiv støyreduksjon

  Tilpasset passform

  Lydfremheving

  Fantastisk lydkvalitet med Adaptiv EQ

  Svette- og vannbestandige (IPX4)²

  Slår seg på automatisk, og er alltid tilkoblet

  Kan enkelt settes opp for alle Apple-enhetene dine³

  Rask lading i etuiet

  Etuiet kan lades trådløst med en Qi-lader eller Lightning-kabel

   

  Juridisk:

  1. Lyddeling støttes ikke på iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, 12,9-tommers iPad Pro (1. gen.), 9,7-tommers iPad Pro, iPad Air 2 og iPad mini 4.

  2. AirPods Pro er vann- og svettebestandige for idrett og trening du ikke utfører i vann. AirPods Pro er testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en bestandighetsrangering på IPX4. Vann- og svettebestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad våte AirPods Pro. Du finner mer informasjon om hvordan du rengjør og tørker dem på https://support.apple.com/no-no/kb/HT210711. Ladeetuiet er ikke vann- og svettebestandig.

  3. Krever en iCloud-konto og macOS 10.14.4, iOS 12.2, iPadOS eller watchOS 5.2 eller nyere.

 • Spesifikasjoner

  Generelt

  • Varenummer: 194253345954
  • Farge: Hvit

  Produktinnhold

  • Dette er med i esken:

   AirPods Pro

   Trådløst ladeetui

   Silikonplugger (tre størrelser)

   Lightning-til‑USB-C-kabel

   Dokumentasjon

  Kommunikasjon

  • Bluetooth:

   Bluetooth 5.0

  Spesifikasjon

  • Batteribrukstid: 24 timer
  • Dimensjoner:

   AirPods Pro (hver)

   Høyde: 30,9 mm

   Bredde: 21,8 mm

   Dybde: 24,0 mm

   Vekt: 5,4 g

    

   Trådløst ladeetui

   Høyde: 45,2 mm

   Bredde: 60,6 mm

   Dybde: 21,7 mm

   Vekt: 45,6 g

  • Vannbestandighet: Vannbestandig (IPX4)
  • Type:: Hodetelefoner