MacBook Pro

En genistrek
du kan ta på.

Kjøp nå

Den er utrolig tynn og lett, og til og med raskere og kraftigere enn før. Den har den mest fargerike og krystallklare skjermen en bærbar Mac noensinne har hatt. Den leveres også med Touch Bar – et Multi-Touch-berøringsfelt innebygd i tastaturet, som gir umiddelbar tilgang til alle verktøy når du trenger det.1 MacBook Pro er bygget på banebrytende ideer. Og den er klar for dine.

4.1Ghz
Opptil 4,1 GHz
Turbo Boost
Lysstyrke
Retina-skjerm
på 500 nit
Batteritid på
opptil ti timer2
13-tommer
1,37kg
14,9mm
15-tommer
1,83kg
15,5mm

Touch Bar og Touch ID

Bruk Macen
på en
splitter
ny måte.

Funksjonsknappene øverst på tastaturet er erstattet med langt mer allsidige og funksjonelle Touch Bar.1 Den endrer seg automatisk etter hva du holder på med, og viser deg alltid relevante verktøy: systemkontroller som volum og lysstyrke, interaktive måter å bla gjennom eller justere innhold på, intelligente skrivefunksjoner som ordforslag og emojier – og mye mer. Nå er også Touch ID tilgjengelig på Mac, slik at du kan logge på med et fingertrykk – og få tilgang til mye annet også.

Touch Bar gir deg rask tilgang til enda flere kommandoer, på enda flere måter.

Touch Bar

Utvid, reduser og tilpass systemkontrollene for å vise volum, lysstyrke og mer.

Touch Bar

Svar på en iPhone- eller FaceTime-samtale fra tastaturet uten å flytte markøren.

Touch Bar

Trykk på en palett for å velge farge på tekst eller objekter i Pages, Keynote og mer.

Touch Bar

Få rask tilgang til ordforslag og emojier i apper som Meldinger og Mail.

Touch Bar

Få tilgang til funksjonsknapper ved å holde nede fn-knappen på tastaturet.

Touch ID

Touch ID har kommet til Mac.

Nå kan du låse opp Macen på et blunk. Du får raskt tilgang til systeminnstillinger og låste notater. Og du kan til og med bytte bruker – alt ved hjelp av et fingertrykk.

Favorittappene dine. Nå med Touch Bar.

Touch Bar kan endre hvordan du bruker hverdagsappene dine – som Photoshop, Microsoft Office, DaVinci Resolve, Logic Pro X og andre. Viktige verktøy og funksjoner vises direkte i Touch Bar, så de er lettere å finne og bruke. Touch Bar er et dynamisk område som kan tilføre nye dimensjoner til både eksisterende og fremtidige apper.

Ytelse

Et forfinet
fartsmonster.

MacBook Pro er i en klasse for seg når det kommer til bærbar ytelse. Uansett hvor du vil med ideene dine, går alt raskere enn noen gang ved hjelp av førsteklasses grafikk, prosessorer med høy ytelse, det ypperste innen lagring og mye mer.

4.1Ghz
Opptil 4,1 GHz
Turbo Boost
3.2GBs
Opptil 3,2 GBps
SSD-lesehastighet3
Batteritid på
opptil ti timer2

Retina-skjerm

Den mest
fargerike og
krystallklare
skjermen på
en bærbar Mac.
Noensinne.

Skjermen på MacBook Pro har aldri vært bedre. Den lyssterke LED-bakbelysningen og høyt kontrastforhold gir dypere svarttoner og lysere hvittoner. Med stort pikselapertur og variabel oppdateringsfrekvens er den også energieffektiv. Og den støtter stort fargerom med enda sterkere grønn- og rødfarger enn med sRGB. Dette gir mer naturtro bilder og skarpe detaljer – egenskaper som er avgjørende innen grafisk design, fargekorrigering og redigering.

Lysstyrke
Lysstyrke
på 500 nit
25 prosent flere farger enn sRGB
25 prosent flere
farger enn sRGB
Høyt kontrastforhold
Høyt
kontrastforhold

MacBook Pro har P3-farge. Det betyr at 25 prosent flere farger er tilgjengelig enn ved standard RGB og at et mye større utvalg av grønn- og rødtoner vises.

Lyd

Fetere lyd.
Fra en tynnere
Mac.

13-tommer med Touch Bar

Lytteopplevelsen tas til et nytt nivå med et perfekt balansert lydbilde. Et stort frekvensområde og mer bass betyr stor lyd. Høyttalerne er knyttet direkte til systemets strømforsyning, noe som gir ypperlig forsterkning. Dette gjør MacBook Pro til det perfekte valget for å mikse spor der og da, redigere på innspillingsstedet og se på film når du er på reise.

Tastatur og styreflate

Tastatur med
bedre respons.
Styreflate med
bedre plass.

MacBook Pro er på alle måter god å jobbe med. Tastaturet er utstyrt med andre generasjon av sommerfugl-mekanismen, som gir fire ganger mer stabile taster enn den tradisjonelle saksemekanismen. Det er også nøyaktig finjustert for å bli mer behagelig og responsivt.4 Og du har god plass til å bevege fingrene og klikke på den romslige Force Touch-styreflaten.

13-tommer
13-tommer
med Touch Bar
15-tommer
med Touch Bar

Thunderbolt 3

Den kraftigste
porten til alt.

Den superraske universalporten Thunderbolt 3 kombinerer svært høy båndbredde med den fleksible bransjestandarden USB-C. Den samler dataoverføring, lading og eksportering av video i en og samme kontakt, som har gjennomstrømming på opptil 40 Gbps. Det er dobbel så stor båndbredde som med Thunderbolt 2. Både 13- og 15-tommeren av MacBook Pro er tilgjengelig med fire porter, to på hver side. Det er lett å koble til andre enheter med en kabel eller en adapter. Og med Thunderbolt 3 spiller det ingen rolle hvilken vei du plugger inn – den passer alltid.

Dataoverføring
på opptil 40 Gbps
Støtte for opptil
to 5K-skjermer
Kraft
Lading og
strømforsyning
fra alle porter
Opptil fire
Thunderbolt 3-porter

Lag en kraftig arbeidsstasjon ved å koble to 5K-skjermer og to RAID-systemer til en 15-tommers MacBook Pro med fire Thunderbolt 3‑porter.

5K-skjerm

5K-skjerm

RAID-system

15-tommers
MacBook Pro

RAID-system

macOS

Grunnen til at
ingenting
er som
en Mac.

macOS er operativsystemet som driver alt du driver med på Macen. Med macOS Sierra er Siri blitt en del av Mac-opplevelsen – sammen med mer funksjonalitet for bilder, sikker netthandel og sømløs veksling mellom enheter.

Siri
Spør Siri
fra
Macen – og få
flere ting gjort.5
Arbeid
sømløst
på alle
Apple-enhetene dine.
Arkiver filer automatisk
i iCloud, og få tilgang
til dem fra alle
enhetene dine.6

Møt den bærbare
Mac-familien.

Sammenlign
13-tommers MacBook

12-tommers
MacBook

13-tommers MacBook Air

13-tommers
MacBook Air

13-tommers MacBook Pro

13-tommers
MacBook Pro

MacBook Pro med Touch Bar og Touch ID

MacBook Pro
med Touch Bar
og Touch ID