Vi presenterer Apple Watch Series 4. Hver eneste del av klokken er nyutviklet. Slik blir det enda enklere for deg å være aktiv, leve sunt og holde kontakten med andre.

En helt ny design

Den største skjermen på Apple Watch noensinne. Ny elektrisk hjertemåler. Nydesignet Digital Crown med følbare tilbakemeldinger. Apple Watch Series 4 føles kjent, men er likevel splitter ny – og den setter en helt ny standard for hva en klokke kan være.

Proaktiv helsemonitor

Varslinger ved lav eller høy puls. Fallregistrering og Nødanrop (SOS). Nye Pust-urskiver. Alt er utviklet med ett formål – å hjelpe deg med å leve sunt og ivareta helsen din.

Suveren treningspartner

Automatisk treningsgjenkjenning. De nye treningsøktene Yoga og Fjelltur. Avanserte funksjoner for løpere, blant annet snittrytme og fartsvarsler. Få nøyaktige målinger for alle treningsformene du driver med, og se opptil fem av dem på en gang – rett på håndleddet.

Allsidig aktivitetsmåler

Nye konkurranser. Aktivitetsdeling med venner. Personlig trener. Månedlige utfordringer. Belønninger for prestasjoner. Få all motivasjonen du trenger for å slutte ringene dine hver dag.

Enkelt å oppnå kontakt

Walkietalkie, telefonsamtaler og meldinger. Apple Music og Podkaster.* Nye måter å bruke favorittappene på med Siri-snarveier. Du finner alt sammen rett på håndleddet.

Alle kan finne sin egen Apple Watch.

Sammenlign modeller