iPad mini

Mega kraft. Mini størrelse.

Heldekkende design med Liquid Retina-skjerm. Kraftig A15 Bionic-chip. Lynrask 5G. Nå i fire flotte farger. Gå fra inspirasjon til produksjon. Hvor som helst – når som helst.

Kjøp nå

Design og skjerm

Heldekkende design. Helt nydelig.

Nydelig helskjermdesign med 8,3-tommers Liquid Retina-skjermen som passer perfekt i hånden. Og Apple Pencil kan nå festes magnetisk på siden, så den alltid er klar når du trenger den.

8,3"

Liquid Retina display

Touch ID for sikker autentisering

Ytelse

Liten. Med store krefter.

Raskere ytelse. Med den nye A15 Bionic-chipen og batteri som varer hele dagen kan du jobbe, skape noe fint og spille uansett hvor du befinner deg. Rediger bilder og video, spill grafikktunge spill og opplev realistisk AR.

Mobilnett

Laste opp. Laste ned. Samme hvor.

Hold kontakten med lynrask 5G, Wi-Fi 6 og USB-C. Da kan du FaceTime, strømme, spille og samarbeide fra hvor som helst.

5G

Ekstremt raske nedlastinger og strømming i høy kvalitet

USB-C-lading og tilkobling

Kameraer

Ultravidvinkel. Et kamera med utrolige muligheter.

Ha mer naturlige videosamtaler med 12 MP frontkameraet med ultravidvinkel og I fokus. Ta praktfulle bilder, 4K-video eller skann et dokument med 12 MP kameraet med vidvinkel på baksiden.

Frontkamera med I fokus

Kamera på baksiden med True Tone-blits

Tilbehør

Apple Pencil. Smart Folio. Hverdagshelter.

iPad mini har nå støtte for Apple Pencil (andre generasjon) som festes magnetisk og lades trådløst. Og en fargerik Smart Folio beskytter iPad mini og kan brettes sammen til et stativ.

iPadOS og apper

Gjør tunge oppgaver lettere.

iPadOS er kraftig og klart til bruk med en gang du åpner esken. Og med over én million apper på App Store, som er designet for iPad, finner du alltid den rette appen til det du trenger.

Hvorfor iPad?

Ingenting er helt som iPad.

Enkel å bruke

iPad lar deg gjøre enda mer på enklere måter med den store Multi‑Touch-skjermen.

Kraftig

Kjører apper som Microsoft Office, Adobe Photoshop og grafikktunge spill.
iPad er klar for alt.

Passer i lommen

Usedvanlig tynn og lett med en robust design, hurtig Wi‑Fi, raskt mobilnett, og heldagsbatteri.

Allsidig

Den er notatblokken din, filmstudioet ditt, skanneren din, det mobile kontoret og lerretet ditt – akkurat når du trenger det.

 

 

 

Tilbehør

Gjør enda mer med iPad mini.

Se nærmere på etuier, deksler, Apple Pencil, AirPods og mer.

AppleCare+

Eksperthjelp og utvidet skadedekning.

   ✓ Apple-sertifisert service

   ✓ Prioritert tilgang til teknisk support

   ✓ Dekning av reparasjon og erstatningsenhet

 

Juridiske fraskrivelser

Mobilnettverk og trådløsteknologi­: Abonnement for datatrafikk kreves. 5G og 4G LTE er tilgjengelige i utvalgte markeder og fra utvalgte operatører. Hastigheten er basert på teoretiske målinger og vil variere avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G- og LTE-støtte, og se apple.com/no/ipad/cellular.

Skjerm: Skjermene har avrundede hjørner. Skjermen på 12,9-tommers iPad Pro måler 12,9 tommer på diagonalen, 11-tommers iPad Pro måler 11 tommer på diagonalen, iPad Air (4. gen.) måler 10,86 tommer på diagonalen og iPad mini (6.gen.) måler 8,3 tommer på diagonalen. Den synlige skjermflaten er mindre.

Tilbehør: Tilbehør kjøpes separat.

Strøm og batteri: Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries.

FaceTime: FaceTime krever Wi‑Fi-tilkobling og FaceTime-aktiverte enheter for både deg og den du ringer til. Tilgjengelighet over et mobilnettverk avhenger av operatørens retningslinjer. Mobildata­kostnader kan påløpe.

SharePlay: Kommer i slutten av 2021.

App Store: Apper er tilgjengelige på App Store. Hvilke som er tilgjengelige, kan bli endret.

Lagringsplass: Mengden tilgjengelig plass er mindre og vil variere av ulike årsaker. En standardkonfigurasjon bruker omtrent 10 til 13 GB (inkludert iPadOS og forhånds­installerte apper), avhengig av modell og innstillinger. Forhåndsinstallerte apper bruker omtrent 4 GB. Disse kan slettes og gjenopprettes. Lagringsplassen kan bli endret avhengig av programvare­versjon, og kan variere fra enhet til enhet.

Tilgjengelige funksjoner: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land eller regioner. Du finner en fullstendig oversikt på apple.com/no/ios/feature-availability.