Sammenlign iPad-modeller.

Produktnavn
Bilder
Finish
Hurtigvisning
Chip
Lagringsplass
Kamera
Mobilnett
Kompatibilitet med Apple Pencil
Kompatibilitet med tastatur

Juridiske fraskrivelser

Skjerm: Skjermene har avrundede hjørner. Skjermen på 12,9-tommers iPad Pro måler 12,9 tommer på diagonalen, 11-tommers iPad Pro måler 11 tommer på diagonalen, iPad Air (4. gen.) måler 10,86 tommer på diagonalen og iPad mini (6.gen.) måler 8,3 tommer på diagonalen. Den synlige skjermflaten er mindre.

Lagringsplass: Mengden tilgjengelig plass er mindre og vil av ulike årsaker variere. En standardkonfigurasjon bruker omtrent 10 til 13 GB (inkludert iPadOS og forhånds­installerte apper), avhengig av modell og innstillinger. Forhåndsinstallerte apper bruker omtrent 4 GB. Disse kan slettes og gjenopprettes. Lagringsplassen kan bli endret avhengig av programvare­versjon, og kan variere fra enhet til enhet.

Mobiloperatører: Abonnement for datatrafikk kreves. 5G  og 4G LTE er tilgjengelige i utvalgte markeder og fra utvalgte operatører. Hastigheten er basert på teoretiske målinger og vil variere avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G- og LTE-støtte, og se apple.com/no/ipad/cellular.

Tilbehør: Tilbehør selges separat.