For. En. Pro.

Sømløs, responsiv Super Retina XDR-skjerm med ProMotion. Enorm oppgradering av kamerasystemet for helt nye muligheter. Usedvanlig solid. Ultrarask A15 Bionic-chip. Og banebrytende battertid. Gå for Pro.


Kjøp nå

Design

Designet for stil og styrke.

En design like slående som den er solid, med rustfritt spesial­stål, Ceramic Shield og vannbestandighet på IP68.

Rustfritt spesialstål

Ceramic Shield på forsiden

 

Pro-kamerasystem

Kraftig kameraoppgradering. Flere fotoinnstillinger.

En enorm oppgradering av maskinvaren møter super­intelligent programvare for å gi tre ganger optisk zoom til telekameraet, makro til kameraet med ultravidvinkel og Nattmodus til alle kameraene.

Makrofoto gjør selv de minste detaljer episke

Fanger 2,2 ganger mer lys , og gir dermed bedre bilder og videoer

Makrofoto gjør selv de minste detaljer episke

Filmatisk modus

Skift fokus.
Skap dramatikk.

Film med liten dybdeskarphet og legg automatisk til elegante fokusoverganger mellom motivene for en langt mer kreativ historiefortelling.

Film med liten dybdeskarphet og legg automatisk til elegante fokusoverganger mellom motivene for en langt mer kreativ historiefortelling.

1TB

Én terabyte med lagring — mer enn nok plass til alle bildene og videoene dine

Skjerm

Hallo, ProMotion.

Møt Super Retina XDR-skjerm med ProMotion. Du kan bla, sveipe, se og spille som aldri før, med en adaptiv oppdaterings­­frekvens på opptil 120 Hz og eksepsjonell grafikk­ytelse.

Chip og batteri

Kraft. Pro. Som aldri før.

Opplev hastigheter du bare får på Pro. En chip med kapasitet til å jobbe gjennom krevende oppgaver. Og et stort byks i batteritid, så det varer hele dagen.

Helt ny
5‑kjerners GPU

gir hastigheter som kan kjøre den avanserte skjermen med ProMotion

Opptil 28 timer med videoavspilling

Superrask Neural Engine

driver Filmatisk modus, Smart HDR 4 og mer

 

 

MagSafe-tilbehør

Smekk på et magnetisk deksel, en lommebok – eller begge deler.

Et nytt økosystem av tilbehør med rask trådløs lading, som er enkelt å feste. Med uendelige kombinasjonsmuligheter finnes det en stil for alle.

 

AirTag

Det har aldri vært lettere å finne ting.

Fest en AirTag på ting du er glad i, og se hvor de er i Hvor er?-appen.

 

AppleCare+

Eksperthjelp og utvidet skadedekning.

Eksperthjelp og utvidet skadedekning.

    ✓ Apple-sertifisert service

    ✓ Prioritert tilgang til teknisk support

    ✓ Dekning av reparasjon og erstatningsenhet

 

 

 

Juridiske fraskrivelser

Skjerm: Skjermen har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er skjermen 5,42 tommer (iPhone 13 mini), 6,06 tommer (iPhone 13, iPhone 13 Pro) eller 6,68 tommer (iPhone 13 Pro Max) diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.

Vannbestandighet: iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 og iPhone 13 mini har blitt testet under kontrollerte laboratorieforhold og er sprut-, vann- og støvbestandige med en rangering på IP68 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støv­bestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I bruker­håndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

Fotografering under dårlige lysforhold: Opptil 2,2 ganger bedre ytelse i svakt lys med vidvinkelkameraet på iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max (sammenlignet med tidligere generasjoner).

Lagringsplass: Mengden tilgjengelig plass er mindre og vil variere av ulike årsaker. En standardkonfigurasjon bruker omtrent 11 til 14 GB (inkludert iOS og forhåndsinstallerte apper), avhengig av modell og innstillinger. Forhåndsinstallerte apper bruker omtrent 4 GB. Disse kan slettes og gjenopprettes. Lagringsplassen kan bli endret avhengig av programvare­versjon, og kan variere fra enhet til enhet.

Mobilnettverk og trådløsteknologi: Abonnement for datatrafikk kreves. 5G og LTE er tilgjengelige i utvalgte markeder og fra utvalgte operatører. Hastigheten er basert på teoretiske målinger og vil variere avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G- og LTE-støtte, og se apple.com/no/iphone/cellular.

Strøm og batteri: Batteritid avhenger av nettverks­­­konfigurasjon og andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Batteriet kan lades kun et begrenset antall ganger, og det kan hende at det til slutt må byttes ut hos en Apple-service­leverandør. Batteritid og antall ladinger avhenger av bruk og innstillinger. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries og apple.com/no/iphone/battery.html.

Tilgjengelighet: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land eller regioner.

SharePlay: Kommer i slutten av 2021.

Tilbehør: Tilbehør kjøpes separat.

AirTag: Presisjonssøk er kompatibel med iPhone 11 eller nyere (unntatt 2. gen. iPhone SE).

© 2021 MARVEL