Sammenlign iPhone-modeller.

Produktnavn
Bilder
Finish
Hurtigvisning
Mobilnett
Kamera
Chip
Batteri
Bestandighet

Juridiske fraskrivelser

Skjerm: Skjermen har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er skjermen 5,42 tommer (iPhone 13 mini, iPhone 12 mini), 5,85 tommer (iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone X), 6,06 tommer (iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, iPhone XR), 6,46 tommer (iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max) eller 6,68 tommer (iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 Pro Max) diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.

Mobiloperatører: Abonnement for datatrafikk kreves. 5G og LTE er tilgjengelig i utvalgte markeder og fra utvalgte operatører. Hastigheten er basert på teoretiske målinger og vil variere avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G- og LTE-støtte, og se apple.com/iphone/cellular.

Strøm og batteri: Batteritid avhenger av nettverkskonfigurasjon og andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Batteriet kan lades kun et begrenset antall ganger, og det kan hende at det til slutt må byttes ut hos en Apple-service­leverandør. Batteritid og antall ladinger avhenger av bruk og innstillinger. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries og apple.com/no/iphone/battery.html.