iPhone XS

Velkommen til en stor opplevelse. Og en enda større.

Super Retina i to størrelser – inkludert den største skjermen på en iPhone noen gang. Enda raskere Face ID. Den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon noensinne. Og et banebrytende dobbelt kamerasystem. iPhone XS er alt du elsker med iPhone. Tatt til sitt ytterste.

Super Retina.
Stor og enda større.  Den spesialutviklede OLED‑skjermen på iPhone Xs har bransjens beste farge­gjengivelse, HDR og helt svart. Og iPhone Xs Max har Apples største skjerm noen gang på en iPhone.

iPhone XS Max
6,5" skjerm1

iPhone XS
5,8" skjerm1

iPhone XS Max
6,5" skjerm1

iPhone XS
5,8" skjerm1

Skjerm på hele forsiden gjør hele forskjellen. Se hvor mye større plass du får til alt.

iPhone XS Max

iPhone 8 Plus

iPhone XS

iPhone 8 Plus

Unike materialer. Det sterkeste glasset i en smarttelefon noen gang. En vakker, ny gullfarge, oppnådd gjennom en prosess på atomnivå. Presisjonstilvirkede kantbånd av rustfritt spesialstål. Og støv- og vannbestandighet på et helt nytt nivå.

Rustfritt spesialstål. Apple benytter en spesialutviklet legering som presisjonstilvirkes for å utforme kantbånd i tre finisher.

PVD-fargeprosess. På utførelsene i gull og stellargrå er det benyttet en avansert PVD-teknologi (physical vapor deposition process) på kantbåndene for å oppnå farger og reflektivitet som komplementerer glasset.

Trådløs lading. iPhone XS lades trådløst gjennom baksiden av glass.3 Og den lades enda raskere enn iPhone X.

Avansert Face ID.  Det er enkelt å sikre telefonen når du bruker ansiktet ditt som passord. Du kan låse opp iPhone, logge på apper og betale for kjøp med et lite blikk. Dette er den sikreste formen for ansikts­gjenkjenning i en smart­telefon noen gang. Og nå er Face ID enda raskere.

Intelligent A12 Bionic. Dette er den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon, med Apples nye generasjon av Neural Engine. Den gir deg utrolige opplevelser med utvidet virkelighet. Flotte portrett­bilder med Dybdeskarphet-funksjonen. Og hurtighet og flyt i alt du gjør.

Opptil
50 prosent
raskere
grafikk-ytelse4

Opptil
15 prosent
raskere
ytelseskjerner4

 
50 prosent
lavere
batteriforbruk i effektivitetskjernene4

Åttekjerners
Neural Engine

Forbedret
bildesignal­prosessor (ISP)

Avansert
ytelses­kontroller

Banebrytende dobbelt kamerasystem. Verdens mest populære kamera markerer begynnelsen på en ny æra for fotografiet. Hvor en nyskapende sensor i samspill med bilde­prosessoren og Neural Engine hjelper deg å ta bilder som aldri før.

Smart HDR. Med nye sekundærrammer, en raskere sensor og den kraftige A12 Bionic-chipen får bildene dine enda rikere detaljer i både lyse og mørke områder.

Større og dypere piksler. En ny sensor gir mer nøyaktig bilde- og fargegjengivelse og reduserer bildestøy i dårlig lys.

Forbedret bokeh-effekt. Bilder tatt i Portrett­modus ser enda proffere ut, takket være en elegant, uskarp bakgrunn.

En helt ny Dybdeskarphet-funksjon. Nå kan du justere dybdeskarpheten i portretter etter at bildet er tatt.

Dobbelt 12 MP kamera på baksiden

ƒ/1,8
vidvinkellinse

Portrettmodus
med Dybdeskarphet-kontroll

ƒ/2,4
telelinse

Video i 4K
med opptil 60 bps

Dobbelt
så rask sensor
Smart HDR brukes
på alle bildene

TrueDepth-kamera

ƒ/2,2
vidvinkellinse

Portrettmodus
med Dybdeskarphet-kontroll

1080p HD-video
med opptil 60 bps

Og dessuten. iPhone har for 4G LTE Advanced lynraske nedlastings. Og opptil 512 GB lagringsplass – det meste noen gang på en iPhone.

Musikkvideoen til Want you Back fra 5 Seconds of Summer er tilgjengelig på iTunes.

Ingen annen telefon er som iPhone. Hver avgjørelse som ligger bak en ferdig iPhone, er med på å gjøre den unik. Fra produksjonsmåten og hvordan personvern og sikkerhet bygges inn helt fra starten, til ansvaret Apple tar ved resirkulering.

Sammenlign iPhone-modeller.

Finn en iPhone som passer for deg