MacBook

Lett. Og lysår foran.

Målet med MacBook var å gi deg en fullverdig opplevelse, i den tynneste og letteste bærbare Macen noensinne. Og den er ikke bare kompakt – den har også fått mer kraft. Nye MacBook har opptil 20 prosent raskere ytelse med nye syvende generasjon Intel Core m3-, i5- og i7-prosessorer, og opptil 50 prosent raskere SSD-lagring.1

Tykkelse 13,1 mm
Vekt 0,92 kg
12" Retina-skjerm
Opptil 10 t batteritid

Fås i rosegull, gull, stellargrå og sølv.

Mer muskler
i hver millimeter.

Nå som MacBook er utstyrt med syvende generasjon Intel Core-prosessorer, er den raskere enn noensinne. Alt fra dagligdagse ting som å åpne apper og filer til kompliserte arbeidsoppgaver går unna med raskere SSD-lagring og Turbo Boost på opptil 3,6 GHz.

Mer inn. Mer ut.

Hver eneste komponent i MacBook er designet med omhyggelig presisjon for å utnytte det lette, tynne kabinettet best mulig. Apple har brukt de nyeste, mest effektive prosessorene og optimalisert macOS til å bruke dem så energieffektivt som mulig. Siden det ikke er behov for en vifte til å kjøle ned datamaskinen, har den mer plass til battericeller som holder den oppladet hele dagen.


 • Opptil
  20
  %
  raskere ytelse

 • Opptil
  3,6
  GHz
  Turbo Boost-ytelse
Prosessor

På innsiden finner du syvende generasjon Intel Core m3-, i5- og i7-prosessorer med 14-nanometers prosessteknologi. Dette gjør MacBooken svært energieffektiv og gir den ytelsen du trenger til alle slags oppgaver.

Arkitektur uten vifte

MacBook er konstruert for å være helt stillegående. Prosessoren har et strømforbruk på bare 5 watt, som gjør at den produserer mindre varme og fjerner behovet for en vifte til å kjøle ned datamaskinen. Hovedkortet er i stedet plassert på et varmeavledende, anisotropisk grafittlag. Det betyr at MacBook arbeider helt lydløst.

Lagring og minne

Til tross for at komponentene i MacBook tar lite plass, har den en imponerende kapasitet til å lagre filene og kjøre appene du bruker hver dag. Med opptil 16 GB integrert 1866 MHz LPDDR3-minne og opptil 512 GB med SSD-lagring får du en utrolig tynn og lett bærbar datamaskin med sprek ytelse.

Vanlige batterier
MacBook-batterier
Batteriet

For at batteriet skulle vare hele dagen, måtte vi utnytte hver eneste millimeter inne i MacBooken. Vi utviklet derfor et nyskapende, nivådelt batteri som er tilpasset formen på kabinettet. Resultatet er 35 prosent større batterikapasitet enn det som var mulig før.2

 • 35
  %
  prosent større kapasitet
  enn det som er mulig
  med standardteknologi

Retina-skjermen tøyer
grenser.
Helt til kanten.

Den praktfulle 12-tommers Retina-skjermen på MacBook er et vakkert skue. Med over tre millioner piksler og heldekkende glass som går fra kant til kant, blir bildene på skjermen sylskarpe og fulle av liv. Alt på en utrolig tynn Retina-skjerm.3

 • Oppløsning på
  2304×1440
 • Format
  16
  :
  10
 • 178
  °
  visningsvinkel

Forbedret tastatur.
En bedre opplevelse
for hånden.

En bærbar maskin bør ha tastatur i full størrelse, slik at det å skrive går som en lek. For å få plass til det i MacBook, rekonstruerte Apple tastaturet fra grunnen av – inkludert hver eneste tast og den underliggende mekanismen. Ikke bare har hele tastaturet blitt mye tynnere, du får også en mer behagelig og presis skriveopplevelse.

Force Touch-styreflate.
Yter enda bedre
under press.

Force Touch-styreflaten har en trykkfølsom sensor som gjør at du kan fortelle MacBook hva du vil den skal gjøre, ved hjelp av små variasjoner i trykket du bruker. Klikk hvor som helst for å utføre flere forskjellige handlinger i ulike apper – på samme styreflate, og uten å løfte en finger. Og Taptic Engine gir deg følbare tilbakemeldinger på det som skjer på skjermen.

Kapasitiv glassflate Taptic Engine Trykksensorer

Multi-Touch.
Presisjon til
fingerspissene.

Multi-Touch-bevegelser gjør det enkelt og intuitivt å bruke MacBook. Rull i alle retninger, sveip gjennom nettsider, knip, roter eller klikk hardt for å låse opp andre nyttige funksjoner.

Oppkoblet til alt
du liker.
Overalt.

Med kraftige teknologier i et utrolig kompakt kabinett er MacBook utviklet for en verden hvor bortimot alt du gjør på en bærbar, kan gjøres trådløst. Når du trenger å koble noe til maskinen, er den lille, praktiske USB-C-porten svært anvendelig.

USB-C. En for alle. Alle for en.

I USB-C-porten er alle porter samlet i én. Den sørger for lading og overfører USB-data raskt (opptil 5 Gbps). Og en videoutgang med vendbar design på en tredjedel av størrelsen til en USB 3-port gir deg fleksibilitet til å koble til favorittenhetene dine.

USB-C
Lading
Skjermer
Lagring
Enheter

Fullt utrustet for
en trådløs verden.

MacBook utnytter de nyeste 802.11ac Wi-Fi- og Bluetooth 4.2-teknologiene til fulle. Og med nyskapende programvare og tjenester fra Apple som gjør det enkelt å bruke dem, kan du gjøre det meste trådløst – koble til Internett, overføre filer, organisere bildene dine, høre på musikk og mye mer.

macOS

macOS er operativsystemet som driver alt du driver med på Macen. Med macOS Sierra kommer Siri til Mac – sammen med mer funksjonalitet for bilder, sikker netthandel og sømløs veksling mellom enheter.

Møt den bærbare
Mac-familien.