Apple TV 4K

4K HDR.
En ny æra begynner nå.

Med Apple TV 4K kan du se filmer og TV-programmer i imponerende 4K HDR-kvalitet. Strømme direktesendt sport og nyheter¹. Og få tilgang til timevis med bra innhold fra NRK², Netflix³ og HBO Nordic.

Kjøp nå

4K HDR setter en ny standard.

Ettersom 4K har fire ganger så mange piksler som vanlig HD, blir bildet skarpere. Og HDR (High Dynamic Range) gir klarere, mer naturtro farger og større detaljrikdom. Fra de nyeste filmene til de faste programmene du ser på TV – alt ser bedre ut i 4K HDR.

Et enormt utvalg av titler i 4K HDR.

«Hvilke filmer er tilgjengelig i 4K HDR?»

Siri

Live strømming av nyheter og sport.

Apple TV 4K viser sporten og nyhetene du ikke vil gå glipp av. Opplev store idrettsøyeblikk med apper som Eurosport Player og få med deg siste nytt med apper som Bloomberg. Det har aldri vært enklere å få med seg direktesendingene du bare må se.⁴

«Når er neste Liverpool-kamp?»

Siri

Apple TV App samler alt du ser på. På ett sted.

Med Apple TV App kan du bla gjennom innhold fra videotjenester uten å bytte fra den ene appen til den andre. Du kan velge og vrake blant filmer, TV-pro­gram­mer og håndplukkede anbefalinger. Apple TV App er allerede på iPhone, iPad og Apple TV – og fungerer sømløst på tvers av alle. Må du slutte å se på én enhet, kan du fortsette på en annen.

Strøm favorittprogrammene dine og store begivenheter.

«Jeg vil se Star Trek Beyond»

Siri

Apple TV App
er allerede installert på
iPhone, iPad og Apple TV.

Du spør.
Siri leverer.

Du trenger ikke lenger taste deg frem til det du vil se. Be Siri finne en film, et program, en sjanger, en skuespiller eller en sang du liker. Siri er også god å ha når du ikke er helt sikker på hva du vil se. Bare si for eksempel «Vis meg filmer i 4K», og Siri leverer.

Super ytelse. Suveren grafikk.

A10X Fusion-chipen er en kraftig plattform for større opplevelser med mer interaktive spill og apper. Og du finner alt du trenger for å ta TV-opplevelsen til et nytt nivå i App Store.

Sky
Sky er et romantisk og sosialt eventyr fra thatgamecompany, som fikk BAFTA-prisen for spillet Journey. Utforsk denne mystiske fornøyelsesparken sammen med noen du er glad i.

Bildene, videoene og musikken din. På TV-en.

Se bilder og videoer fra bildebiblioteket i iCloud på TV-en.⁵ Koble Apple Music til hjemmekinoanlegget. Og la venner og familie dele bilder og videoer med AirPlay.

Photos & Videos

Bilder og videoer

Minner lager automatisk samlinger av de beste bildene og videoene dine, og Apple TV viser dem i 4K. Hvis du bruker effektene Gjenta eller Sprett på et Live Photo, kan du også vise dem på TV-en.

Apple Music

Apple Music

Apple Music gir deg tilgang til over 40 millioner sanger på Apple TV.⁶ Sett stemningen på festen – eller bare lytt, utforsk og oppdag bra musikk sammen med familie og venner.

Del bilder, presentasjoner, nettsider og mye mer.

AirPlay gjør det enkelt for deg og gjestene dine å vise innhold fra en iPhone, iPad eller Mac – trådløst på TV-en.

Full kontroll over smarthjemmet med Apple TV.

Lukk garasjedøren. Reguler klimaanlegget. Dobbeltsjekk at døren er låst. Har du Apple TV, kan du fjernstyre HomeKit-utstyr med Hjem-appen på en iOS-enhet.

Finn en Apple TV som passer for deg.

Sammenlign