Bose QuietControl 30 trådløse ørepropper svart

kr 3 199,-
1 stk. på nettlager
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
017817731560
kr 3 199,-

Bestem hvor mye av omgivelsene du vil slippe inn. Du kan ikke kontrollere hvor mye støy det er i omgivelsene. Men du kan kontrollere hvor mye av det du vil høre. Angi dine egne nivåer for støyreduksjon med QuietControl 30 earphones, og få en balansert lydopplevelse ved alle volumnivåer. Hodetelefonene har et lett nakkebånd som former seg etter kroppen og føles komfortabelt hele dagen, og en Bluetooth-tilkobling gjør at du slipper ledninger.

 • Lette trådløse ørepropper med overlegen støykansellering
 • Kontroller selv hvor mye av omgivelseslyder du vil slippe inn
 • Opptil hele 10 timers brukstid per opplading
 • Stilrent design

Bose QuietControl 30 Wireless IE Black

Bestem hvor mye av omgivelsene du vil slippe inn

Du kan ikke kontrollere hvor mye støy det er i omgivelsene. Men du kan kontrollere hvor mye av det du vil høre. Angi dine egne nivåer for støyreduksjon med QuietControl 30 earphones, og få en balansert lydopplevelse ved alle volumnivåer. Hodetelefonene har et lett nakkebånd som former seg etter kroppen og føles komfortabelt hele dagen, og en Bluetooth-tilkobling gjør at du slipper ledninger.

Ta kontroll over omgivelsene dine

Lytt som aldri før med ny og banebrytende teknologi: Du kan nå kontrollere hvor mye av omgivelsene du vil slippe inn. Er det mye støy på reisen til jobb? Steng forstyrrelsene ute. Venter du på terminalen? Slipp noe lyd inn, slik at du hører boarding-informasjon over høyttaleranlegget. Deretter kan du øke støyreduksjonen etter at flyet har lettet. Du trenger ikke lenger å bli plaget av støy i løpet av dagen. Med mindre du velger å slippe lyd inn.

Ergonomisk utformet nakkebånd

Et lett nakkebånd som former seg etter kroppen. Det er laget av myke materialer for å føles komfortabelt hele dagen.

Aktiv støyredusering

Støy er konstant. Derfor har Bose mikrofoner på innsiden og utsiden av ørepropper som hele tiden måler, sammenligner og reagerer på støyen. Systemet genererer deretter et likt og motsatt signal for å utligne støyen. StayHear+ QC-proppene danner også en behagelig forsegling som gir passiv støyredusering i tillegg.

Trådløs lyd uten kompromisser

Slipp ledningene – uten at det går utover ytelsen. Volumoptimalisert EQ gir konsekvent og balansert lyd ved alle volumnivåer. Hvis du befinner deg i en travel gate og trenger å skru den opp, holder lyden seg tro mot musikken. Og de er konstruert med Bluetooth- og NFC-sammenkobling, slik at det er raskt og enkelt å koble til trådløse enheter. Med mikrofon på ledningen kan du besvare/avslutte samtaler, hoppe over og sette musikk på pause og justere volumet – uten å ta i enheten. Dermed kan du konsentrere deg om musikken.

 

Hva er i esken

 • QuietControl 30 wireless headphones
 • Bæreveske
 • USB-ladekabel
 • Lydkabel

Spesifikasjoner

Dimensjoner/vekt uten kabel
Hodetelefoner:15,2 cm H x 16,5 cm B x 1,9 cm D (28,4 g)
Veske:16,5 cm H x 17,1 cm B x 3,6 cm D
USB-kabel:30,5 cm
Lydkabel:20,3 cm

Ytterligere detaljer
Trådløs rekkevidde: 10 m (33 ft)
Batteriets ladetid: 2 timer
Batterilevetid: Opptil 10 timer per fullstendige lading.

 

Hvorfor velge trådløse propper?

Spesifikasjoner

Generelt

 • Varenummer: 017817731560
 • Farge: Svart

Høyttalere

 • Støykansellerende: Ja

Spesifikasjon

 • Formfaktor: I øret