Bose SoundSport Wireless Pulse trådløse ørepropper rød og svart

kr 2 499,-
2 stk. på nettlager
På lager i én butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
017817735322
kr 2 499,-
Lynrask levering: Bestiller du innen kl. 13 - sender vi samme virkedag!

Disse sportshodetelefonene har en innebygd pulsmåler og StayHear+ Pulse-propper som gir deg den informasjonen og stabiliteten du trenger for å ta treningen opp på et nytt nivå.

  • Innebygd pulsmåler for målrettet trening
  • StayHear+-proppene holder seg godt på plass under aktivitet
  • Værbestandig design tåler en regnskur
  • Trådløs frihet når du trener

Bose SoundSport Wireless Pulse trådløse ørepropper rød og svart

Får opp pulsen. Måler pulsen.

Musikken driver deg fremover. Og kraftig teknologi måler hvordan du presterer, slik at du kan kjøre deg selv enda litt hardere. Det er heller ingen ledninger som hindrer deg. Disse sportshodetelefonene har en innebygd pulsmåler og StayHear+ Pulse-propper som gir deg den informasjonen og stabiliteten du trenger for å ta treningen opp på et nytt nivå.

Utviklet for at du skal få mer ut av treningen

Du legger sjelen din i treningen. Utstyret ditt bør kunne holde tritt. En innebygd pulsmåler fra PerformTek® måler hvordan du presterer, med stor nøyaktighet direkte fra øret ditt, så disse hodetelefonene gjør mer enn bare å drive deg fremover. Optimaliser intensiteten uten å gå glipp av musikk, og fokuser på den virkelige utfordringen: å hente ut alt du har.

Slipp ledningskrøll

Med en rask, trådløs tilkoblingen kommer du fortere i gang. Sammenkobling med Bluetooth-enheten din er enkelt med talemeldinger, eller hvis du har en NFC-aktivert enhet, kan du bare trykke telefonen mot fjernkontrollen på ledningen. Og du får opptil fem timers trådløs tilkobling med det oppladbare litium-ion-batteriet.

Mikrofon på ledningen

Du trenger ikke å avbryte treningen. Vil du ha høyere musikk, eller må du svare på en oppringing? Med mikrofon og fjernkontroll på ledningen kan du besvare/avslutte samtaler, spille av og sette musikk på pause og justere volumet – uten å ta i telefonen.

Appen gir deg enda flere muligheter

Bose Connect-appen viser nøyaktige pulsmålinger i sanntid fra SoundSport Pulse wireless headphones, så det er enkelt å se hvordan du presterer. Du kan tilpasse innstillingene slik at de passer deg, og det er enklere enn noensinne å sammenkoble, bytte mellom og kontrollere enhetene dine. Se hvordan én enkelt, intuitiv app kan utgjøre hele forskjellen.
Pulse-teknologien fungerer også med populære treningsapper som MapMyRun, Runkeeper, Endomondo, Runtastic og flere.

Laget for å holde tritt med deg

Når du trener, kommer du til å svette. Hvorfor skal hodetelefonene være et hinder? Disse hodetelefonene har et vannavstøtende stoff som tåler svette og fuktighet selv under de mest intense treningsøktene. Og med en holdbar konstruksjon og værbestandig design tåler de også vær og vind. Så ikke la været stoppe deg. 

 

Hvorfor velge trådløse propper?

Spesifikasjoner

General

  • Varenummer: 017817735322
  • Farge: Rød

Spesifikasjon

  • Formfaktor: I øret