Bose Sport trådløse ørepropper - Baltisk Blå

kr 1 999,-
Midlertidig tomt på nettlager
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
017817798723
kr 1 999,-

Bose Sport-Earbuds er designet for å gi liv til treningen med anerkjent, livaktig lyd og en behagelig og sikker passform. Merkevarebeskyttede teknologier gjør at musikken høres klar og balansert, uansett hvor høy du skrur den opp. Øretelefonene har et slankt design som gjør at de kan sitte nær ørene dine. Og øretuppene skader ikke ørene dine uansett hvor lenge du trener og faller ikke ut uansett hvor mye du beveger deg. Gjør deg klar til å slå dine personlige rekorder, igjen og igjen.

 • Anerkjent og livaktig lyd
 • Trygg og komfortable passform
 • Svette- og værbestandig
 • Opptil 5 timer per lading

Vis mer produktinformasjon

Øyeblikkelig motivasjon

Med Bose Sport Earbuds høres det ut som at artisten spiller rett ved siden av deg og presser deg til å ta en mil t eller en omgang til. Det patenterte akustiske portdesignet vårt og de førsteklasses, effektive driverne våre fungerer sammen for å gi stor lyd fra en liten akustisk pakke. En signaturvolumoptimaliserte Active EQ forsterker automatisk lave og høye toner slik at musikk, videoer og stemmer alltid høres balansert ut på alle nivåer. De nye StayHear Max-tuppene skaper også en tett forsegling i ørekanalen din. Dette er avgjørende for å høre de dype, lave tonene som skaper inntrykk og følelser i musikken, og for å blokkere støyen fra omgivelsene rundt deg, slik at du kan fokusere på musikken og treningen.

Bygd for å vare

Bose Sport Earbuds er utformet for å tåle svette og vær, og de gjennomgår grundig kvalitetstesting for å sikre at de holder seg i toppform, akkurat som deg. De er også klassifisert som IPX4, noe som betyr at elektronikken i hver ørepropp er beskyttet mot vannsprut hvis du blir tatt av regnet mens du løper.

Lett tilgjengelig funksjonalitet

I stedet for knapper har Bose Sport Earbuds et kapasitivt berøringsgrensesnitt. Det betyr at den ytre overflaten på hver øretelefon fungerer som en styreplate. Trykk to ganger på høyre ørepropp for å spille musikk, sette den på pause eller besvare anrop. Sveip opp og ned på høyre ørepropp for volumkontroll. Trykk to ganger på den venstre øretelefonen for å koble til en valgfri snarveisfunksjon, for eksempel for å kontrollere batterinivået (dette kan konfigureres i Bose Music-appen).

Ingenting som stopper deg.

Som ekte trådløse Bluetooth-øretelefoner gir Bose Sport Earbuds fullstendig bevegelsesfrihet. Så lenge du er innenfor 9 m fra enheten, hører du hva den spiller. Og med en tilpasset antenne skjult på utsiden av hver øretelefon, holder du deg tilkoblet.

De gir seg ikke før du gjør det

Bose Sport Earbuds har opptil fem timers batterilevetid per lading. De lades ved å legge de i det inkluderte ladeetuiet. Hvis etuiet er ladet, vil det automatisk lade øretelefonene. Et fulladet etui kan gi to fulle ladesykluser, for opptil 10 timers bruk til. Og hvis batteriet er tomt når du er på farten, kan du lade det i 15 minutter for opptil to timer med avspillingstid.

Spesifikasjoner

General

 • Varenummer: 017817798723
 • Farge: Blå

Kommunikasjon

 • Bluetooth:

  Bluetooth-rekkevidde: Opptil 9 m

  Bluetooth-versjon: 5.1

Spesifikasjon

 • Dimensjoner:

  Øretelefoner:1,87 cm H x 2,66 cm B x 2,1 cm D (6,75 g hver)

  Ladeetui:3 cm H x 9,14 cm B x 4,14 cm D

  USB-kabel:30,5 cm