Digital begeistring.

Eplehuset handler om begeistring. Bjørn Tore Brevik startet Eplehuset fordi han var begeistret for Apple. Da det første eplehuset åpnet den 7. september i 2002, stod kundene i kø. Samme dag bestemte Brevik seg for å åpne en butikk til. Nå har Eplehuset butikker over hele landet.


I Eplehuset selger vi Apple og hundrevis av produkter innenfor lyd, smarte hjem og annet tilbehør. Vi selger ikke hva som helst. Vi selger bare det som begeistrer oss. Det vi tror på. Den fremste teknologien. Brukervennlige produkter som gjør livet enklere. Løsninger fra innovative og visjonære produsenter. Som tenker fremover. Og som tar ansvar for både mennesker og miljø.


Bytt til nytt.

Hos oss kan du bytte inn din gamle telefon, nettbrett eller Mac og få rabatt på noe nytt! Kom innom en av våre butikker å få en verdivurdering på stedet eller bruk vår verdikalkulator på nett. Les mer.

Kjøp nå, betal senere

Med Handlekonto kan du kjøpe det du har lyst på i dag, og betale litt hver måned. Eller utsette betalingen i 4 måneder mot et gebyr på kr 275. Du betaler ingen renter i den betalingsfrie perioden. Les mer.

Trygghetsforsikring

Alle kan bli rammet av uhell og miste noe i gulvet. Med Trygghetsforsikringen får du profesjonell hjelp når ulykken er ute. Snart har du produktet ditt hjemme igjen, helt og fungerende. Les mer.


Les mer
Les mer