Vår ekspertise.

Vi selger ikke bare Apple-produkter. Vi lever for disse produktene, og kan med stolthet si at vi er Apple-eksperter, og Apples prefererte samarbeidspartner. Nettopp derfor ønsker vi å dele vår kunnskap og våre tips med deg, slik at du får mest mulig ut av produktene dine.

Digital begeistring!


 

Apple Watch

Nå dine treningsmål med Apple Watch.

Kanskje gjør du som mange andre og setter egen helse som nr 1 på listen over ting du ønsker å gjøre noe med? Vi viser deg hvordan du kan bruke Apple Watch som et verktøy til å nå dine treningsmål.

10 tips til hvordan bruke Apple Watch.

Apple Watch - det aller nyeste tilskuddet i Apple-familien. Visst er det en klokke, men den er også så mye mer. Vi oppsummerer, og ser nærmere på hva Apple Watch faktisk kan gjøre for deg i hverdagen. 

Slik sparer du batteri på Apple Watch.

Med noen enkle grep kan du få favorittklokken din til å vare lengre. Opplever du at Apple Watch går tom for batteri lenge før dagen er omme? Da kan det tyde på at du har unødvendige apper som kjører i bakgrunnen.

iPhone & iPad

Slik bruker du Apple Pay.

Vi viser deg hvordan du aktiverer og legger inn kort for bruk av Apple Pay.

Følg min oppmerksomhet.

Finn ut av hvordan du skrur av eller på 'Følg min oppmerksomhet' på iPhone X. Og alle fordelene.

Slik skrur du av Finn iPhone.

Slik skrur av Finn iPhone på dine enheter.

Mac

Hvorfor skal jeg velge Mac?

Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig. Den leveres med et sett fantastiske apper som øker både produktiviteten og kreativiteten din. Her viser vi deg flere grunner til at du bør velge Mac.

Slik kan du være kreativ med Mac.

Macen er utstyrt med en rekke apper du kan bruke for å utfolde deg kreativt.

Hvilken Mac skal jeg velge?

Skal du kjøpe Mac? Uansett hvilken modell du går for så kan du være trygg på at du får en datamaskin med den aller nyeste teknologien

Kreativitet & musikk

Gjør mer med Apple Pencil.

Vi viser deg hva du kan gjøre med Apple Pencil og tips til apper som utnytter Apple Pencil.

Fremtidens musikkteknologi!

Drømmer du om å skape din egen musikk? Gjør som verdensstjernene Stevie Wonder og Meghan Trainor, og skap særpreget du er ute etter med Roli

Slik velger du riktig drone.

Trodde du droner bare var for profesjonelle filmskapere? Tro om igjen! Med dronene fra DJI kan du enkelt ta bilder og video fra lufta i fenomelnal kvalitet. 

Smarte hjem

Spar strøm med smart varmestyring.

Våre smarttermostater passer på og regulerer temperaturen etter dine rutiner. Hjemmet blir mer behagelig og du sparer strøm - uten å løfte en finger.

Hva er smarte hjem?

Våre smarte hjem-produkter dekker alle hjem og rom, fra den første hybelen til stor bolig, fra kjelleren til loftet. Og du trenger ikke å være teknisk.

Hvordan få bedre hjemmemiljø.

Vi viser deg produkter som lar deg skape et bedre hjemmemiljø og inneklima for hele familien.

Studentliv

Gjør hybelen klar til fest!

Studietiden er sosial og sammenkomstene er ofte mange! Enten du ønsker å samle gjengen en vanlig torsdag eller du skal feire at eksamen endelig er over, er lyd og lys essensielt for å skape den rette stemningen på festen.

Går du kreative studier?

Da vil du elske disse produktene! Hos oss finner du verktøyene som forenkler, forbedrer og digitaliserer det kreative arbeidet.

Ta en velfortjent pause.

Å trene gjør oss både sterke og raskere, men det er også et kjent faktum at fysisk aktivitet bidrar til og forbedrer konsentrasjonen - og gjør at du presterer bedre på andre områder.

 

 

Vil du få med deg aktuelle tilbud, nyheter og nyttige tips?
Følg oss på sosiale medier!