Apple Watch.

Det er mye, både smått og stort, som gjør en Apple Watch. Og vi kjenner til hver minste detalj. Sjekk gjerne ut våre tips og råd nedenfor. Har du andre spørsmål er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter eller en av våre butikker.

 

 

 

Apple Watch og EKG

Apple Watch Series 4 og den nye EKG-appen samarbeider om registrere og analysere hjerterytmen din, og kan indikere om hjerterytmen din slår i et normalt eller ujevn hjerterytme.

Apple Watch gir trygghet

Med enda mer avansert akselerometer og gyroskop kan Apple Watch Series 4 registrere alvorlige fall - og ringe nødetatene så hjelpen er nær. Lær mer om fallregistrering.

Tips til hvordan bruke Apple Watch

Visst er det en klokke, men den er også så mye mer. Vi oppsummerer, og ser nærmere på hva Apple Watch faktisk kan gjøre for deg i hverdagen. 

Nå dine treningsmål med Apple Watch

Vi viser deg hvordan du kan bruke Apple Watch som et verktøy til å nå dine treningsmål, enten det er til løping eller bare bedre helse generelt.

Ta en velfortjent pause og tren

Å trene bidrar til bedre konsentrasjon og gjør at vi presterer optimalt på andre områder også. Lær hvordan iPhone og Apple Watch som treningspartner hjelper deg i studietiden

Slik bruker du Apple Pay

Vi viser deg hvordan du aktiverer og legger inn kort for å bruke Apple Pay med iPhone, iPad, Apple Watch og Mac. På 1-2-3 er du i gang med trådløs betaling!

Reparasjon av Apple Watch

Dårlig batteri eller lader ikke? Får ikke oppdatert eller trenger hjelp med oppdatering? Våre Apple autoriserte verksted reparerer din Apple Watch uansett hvor du har kjøpt den.

Slik sikrer du din Apple Watch med aktiveringslås

Har du hørt om Finn iPhone? Vi viser deg hvordan du kan bruke aktiveringslåsen til å beskytte din Apple Watch dersom du skulle miste eller bli frastjålet den.

Slik sparer du batteri på Apple Watch

Opplever du at Apple Watch går tom for batteri lenge før dagen er omme? Med noen enkle grep kan du få favorittklokken din til å vare lengre. Vi viser deg hvordan.