Blogg

Apple Watch.

Det er mye, både smått og stort, som gjør en Apple Watch. Og vi kjenner til hver minste detalj. Sjekk gjerne ut våre tips og råd nedenfor. Har du andre spørsmål er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter eller en av våre butikker.
 

 

Blogg

Apple Watch.

Det er mye, både smått og stort, som gjør en Apple Watch. Og vi kjenner til hver minste detalj. Sjekk gjerne ut våre tips og råd nedenfor. Har du andre spørsmål er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter eller en av våre butikker.
 

 

Kom i gang

Hvorfor velge Apple Watch

Med Apple Watch får du en treningspartner, verdifull innsikt i helsen din og muligheten til å være i kontakt med alt og alle du bryr deg om.

Hvordan konfigurere Apple Watch

Finn ut hvordan du starter og setter opp din nye Apple Watch med iPhone.

Flytt Apple Watch over til ny iPhone

Kjøpt ny iPhone? Da kan du overføre Apple Watch fra den gamle iPhone til den nye. Vi viser deg hvordan.

Fjern sammenkobling og slett Apple Watch

Slik kan du fjerne sammenkoblingen til Apple Watch og gjenoprette den til fabrikkinnstillinger.

Glemt sikkerhetskoden til Apple Watch

Glemt sikkerhetskoden? Du kan fjerne den enten ved å bruke Watch-appen på din iPhone eller direkte på Apple Watch. Slik gjør du det

Oppdater Apple Watch

Få hjelp til å oppgradere til siste versjon av watchOS. Vi viser deg hvordan oppdatere via iPhone eller direkte på Apple Watch, og hva du kan gjøre om du står fast.

 

Bli god på Apple Watch

Bedre sammen: AirPods og Apple Watch

Visste du at AirPods gjør Apple Watch enda bedre - og motsatt? Om du trodde at AirPods eller Apple Watch bare var for iPhone, tro om igjen! Vi viser deg hvorfor.


 

iPhone + Apple Watch

Hva gjør kombinasjonen av iPhone og Apple Watch så bra? Vi viser deg hvordan det ene Apple-produktet utvider bruken av det andre - og hvorfor Eplehuset elsker iPhone + Apple Watch.


 

Slik bruker du Apple Pay

Vi viser deg hvordan du aktiverer og legger inn kort for å bruke Apple Pay med iPhone, iPad, Apple Watch og Mac. På 1-2-3 er du i gang med trådløs betaling!


 

Slik sparer du batteri på Apple Watch

Opplever du at Apple Watch går tom for batteri lenge før dagen er omme? Med noen enkle grep kan du få favorittklokken din til å vare lengre. Vi viser deg hvordan.


 

Apple og personvern

Produktene og tjenestene fra Apple inkluderer nyskapende teknologier og teknikker for personvern, utviklet for å minimere hvor mye data andre har tilgang til.

 

 

Hva er nytt i watchOS?

Med nye funksjoner for helse og trening, og flere måter å gjør din klokke helt unik på, så er siste watchOS det beste som har skjedd din Apple Watch. Se hva som er nytt.

 

 

Hvordan kobe AirPods eller andre hodetelefoner til Apple Watch

Med Apple Watch har det aldri vært enklere å høre på musikk på farten. Finn ut hvordan du kobler trådløse hodetelefoner, som Beats og AirPods, sammen med dine Apple Watch.


 

Familieoppsett

Apple Watch er nå tilgjengelig for hele familien - også de som ikke har iPhone. Les mer om Familieoppsett og hvilke funksjoner på Apple Watch som kan brukes.

 

 

Slik kan du konfigurere Apple Watch for et annet familiemedlem

Selv om ikke alle i familien har en iPhone, de kan allikevel bruke alle de viktigste helse- og sikkerhetsfunksjonene på Apple Watch, som Nødanrop (SOS), Siri og App Store.

 

 

 

Helse og trening

Nå dine treningsmål med Apple Watch

Vi viser deg hvordan du kan bruke Apple Watch som et verktøy til å nå dine treningsmål, enten det er til løping eller bare bedre helse generelt.

Apple Watch gir trygghet

Med enda mer avansert akselerometer og gyroskop kan Apple Watch Series 4 registrere alvorlige fall - og ringe nødetatene så hjelpen er nær. Lær mer om fallregistrering.