Kom i gang

Mer enn en klokke.

Visste du at Apple Watch kan være lommeboken din? Eller at den kan kontrollere Apple TV i stua og skru av lysene hjemme når du er på jobb? Faktisk gjør den også masse mer. Her er noen av våre favoritter!

Tips til hvordan bruke Apple Watch >

 

 

Kom i gang

Slik konfigurerer du din Apple Watch

Kjøpt din første Apple Watch og lurer på hvordan koble den til iPhone og begynne å bruke den? Vi veileder deg gjennom oppsettet slik at du raskere kan starte opp og gjøre alt du ønsker deg.

Konfigurer Apple Watch >

 

 

Kom i gang

Flytt Apple Watch til ny iPhone.

Med en ny iPhone ønsker man selvfølgelig å fortsette der man slapp - også med Apple Watch. Med noen enkle steg kan du koble Apple Watch fra din gamle iPhone og begynne å bruke den sammen med den nye. Akkurat som før.

Flytt Apple Watch til ny iPhone >


 


 

Kom i gang

Nå dine treningsmål med Apple Watch.

Enten du skal sette ny rekord eller bare trenger noen til å dytte deg ut døra, så er Apple Watch den beste treningspartneren du kan få. Alltid på armen; den minner deg på når det er på tide å reise seg opp, teller skritt, følger progresjonen og hjelper deg å nå dine mål.

Bli kjent med Aktivitet, Helse og Pust >

 

 

Ekspertise

Lyst til å lære mer?

Det er mye som gjør en Apple Watch til en Apple Watch - og vi kjenner til hver minste detalj. Vi i Eplehuset er ekspert på Apple og derfor ønsker vi å dele vår kunnskap og tips med deg, slik at du får mest mulig ut av produktene dine.

Les våre råd og beste tips >

 

Kurs og support

PT-time.

I Eplehuset er vi opptatt av at du skal få mest mulig ut av din Apple Watch. Derfor tilbyr vi PT-timer, 1-til-1 sammen med en av våre kunnskapsrike medarbeidere.

Book PT-time >