Tilbake til Ekspertise >
 

Intervju med Kjersti Buaas

#treningsglede


Skrevet: april 2021


Gode løpesko, Apple Watch og musikk på øret er alt Kjersti Buaas trenger for en vellykket treningsøkt ute i naturen.
 

– Jeg liker å ha oversikt over hvor fort og langt jeg løper, og hvor mange høydemeter jeg legger bak meg underveis. Apple Watch med innebygd GPS er dermed perfekt å ha med på trening! Å kunne se informasjonen og selv se at jeg har fremgang, det er en stor motivasjonsfaktor for meg.
 

FULL OVERSIKT. Apple Watch er den ultimate treningskompisen. Med denne er det enkelt å bytte fra én treningstype til en annen i samme økt, samtidig som den gir omfattende oversikt over alle målinger etter endt trening.

– Apple Watch er genial dersom du ønsker å holde deg oppdatert på puls og intensitet. Den gir umiddelbar oversikt og hjelper meg til å bli mer motivert, trene mer effektivt og til å utvikle meg videre. Det er jo selve aktiviteten som gir treningsglede, men det er gøy å følge med på progresjonen og se tilbake på innsatsen og energien jeg investerer i trening og egen helse.

Se alle Apple Watch


TA DEG TID TIL Å PUSTE. Selv om det er den fysiske og utholdende delen av treningsøkten som er i fokus, er det også viktig å gi seg selv tid til å roe ned pusten. En av Kjerstis favorittfunksjoner på Apple Watch handler om nettopp denne.

– Jeg liker at klokken minner meg på å ta ett minutt til å bare puste. Det er utrolig viktig å gi seg selv tid hver dag til å senke skuldrene og puste langt nedi magen. En slik øvelse kan være med på å gjøre underverker for egen helse.


MUSIKK I ØRENE. Musikk er en viktig del av treningen for mange. Kjersti sverger til de svette- og vannbestandige øreproppene Powerbeats3 Wireless under trening. Med 12 timers batteritid har disse kraft og stayerevne til å tåle mange økter.
 

Se alle hodetelefoner

– Den trådløse funksjonen mellom Apple Watch og Beats ørepropper er nyttig. Jeg liker å høre på musikk og podcasts når jeg løper, klatrer eller trener styrke.