Ta bedre bilder med iPhone.

Det beste kameraet er det du har for hånden, og for de fleste av oss er det nettopp iPhone. Finn ut hvordan du tar bedre bilder med kameraet på iPhone, og få tips til tilbehøret som gjør bildene enda bedre.

Sist oppdatert: 10. mai 2018

Alltid klar.

De fleste åpner kameraet fra Hjem-skjermen, men visste du at du kan åpne kameraet og ta et bilde både fra Kontrollsenter og fra låst skjerm? Det gjør det raskere å fange det perfekte øyeblikket.

Når skjermen er låst, bare sveip til venstre og kameraet åpner seg. Nå kan du fange ditt neste blinkskudd - raskt og enkelt.

For å åpne opp Kontrollsenter, sveip opp fra bunnen av skjermen og trykk på kamerasymbolet. For iPhone X, sveip diagonalt ned fra høyre hjørnet.

Vær kreativ.

Rett ut av boksen er det en mengde kamera-funksjoner du kan leke deg med for å skape ditt unike utrykk, som Live Photos, kamerafiltre og Portrettmodus (iPhone 7/8 Plus og iPhone X).

Med Portrettodus skapes en dybdeskarphet som får bildene dine til å se enda mer profesjonelle ut. Motivet holder seg i skarp fokus samtidig som bakgrunnen blir "blurry" og en fin ramme til motivet.

Olloclip.

En serie med nye fotomuligheter som fanger alle detaljer.

 

Olloclip Core

Det nye Core objektivsettet gir deg uovertruffen bildekvalitet, brukeropplevelse og allsidighet med nye og forbedret optikk. Med Fisheye, supervidvinkel 15x makro-linser har du langt flere muligheter til å utfolde deg innenfor iPhone-fotografering.

Macro Pro

Macro Pro-settet gir deg opptil hele 21x forstørrelse så du virkelig kan fange detaljene på nært hold. Inkludert er også en InstaFocus-hette som fanger og diffuserer lyset slik at du får skarpere bilder. 

PlusActive

Det nye Active-objektivsettet har fått forbedret optikk med multielementoppbygging, så du kan ta bedre bilder når du er ute på nye eventyr.

 

Joby.

Aldri igjen uskarpe bilder.

Ta perfekte bilder og videoer med smarttelefonen din. Med Joby sine Griptight-stativer så kan du feste telefonen til hva som helst - hvor som helst!

Stativet kan bøyes, foldes, stå eller henge - de fleksible bena gir stabilitet, selv på ujevne overflater. Kulehodet gjør det enkelt å justere vinkelen slik at du får det ønskede motivet. Passer til de aller fleste telefoner selv med deksel på.

 

Lumee Duo.

Ta den perfekte selfien.

LuMee Duo lar deg få de beste lysforholdene til bildene dine, så du alltid får den perfekte selfien.

Bakpå dekslet er det en knapp som lar deg slå av/på lyset eller dimme det. Dekslet har et eget batteri til lyset. Det varer i opptil 2 timer med full lysstyrke. LuMee Duo er også svært robust slik at du samtidig beskytter iPhonen godt.

 

Polaroid Zip.

Befri minnene dine.

Polaroid Zip mobile printer kobles trådløst til en smarttelefon eller et nettbrett, og vipps kan du skrive ut bildene dine på farta. Zip-skriveren har omtrent samme størrelse som en smarttelefon og veier kun 186g. Ikke bare er det lett å ta meg seg overalt, men det enkle designet med kun en knapp gjør den også superenkel i bruk.

 

Polaroid.

Endelig tilbake!

Polaroid gjeninnfører det klassiske 3x4" instantformatet for utskrifter med et moderne 20 MP digitalkamera. Du kan tilpasse, skrive ut og lagre bilder med klassiske eller morsomme rammer, tekst, filter, klistremerker og tegninger. Du kan også koble til smarttelefonen din for å bruke Pop til å printe ut bildene dine.

 

Vi har mange flere tips og råd til hvordan du kan bruke din iPhone.

Les mer her.