Hjelp til å kjøpe

Gavekjøp.

I Eplehuset selger vi bare ting som begeistrer oss. Sånn tror vi du også tenker når du handler en gave til noen du er glad i. Du vil gi bort ting som begeistrer. Lenge. Vi hjelper deg med å finne frem til smarte, spennende og nyttige gaver som begeistrer store og små - året rundt. Og det trenger slettes ikke være kostbare gaver.

På denne siden får du råd til hva som gjør noe til et godt gavekjøp. Du kan også besøke gavesiden vår, hvor vi har nøye valgt ut spesifikke produkter for deg. Da blir det enkelt.

 

Hjelp til å kjøpe

Gavekjøp.

I Eplehuset selger vi bare ting som begeistrer oss. Sånn tror vi du også tenker når du handler en gave til noen du er glad i. Du vil gi bort ting som begeistrer. Lenge.

På denne siden får du råd om hva som gjør noe til et godt gavekjøp. Du kan også besøke gavesiden vår, hvor vi har nøye valgt ut spesifikke produkter for deg. Da blir det enkelt.
 

 

 

Til Apple. Fra Eplehuset

Gjør noens Apple-produkt enda bedre.

Om du kjenner noen som har en iPhone eller iPad finnes det masse tilbehør som vil gi en sømløs og utvidet opplevelse til deres kjære Apple-produkt. Med en Apple TV kan de fortsette TV-serien eller spillet på storskjermen, fra akkurat der de slapp. Med Apple Watch kan de styre musikken rett på håndleddet. Og med AirPods får de beskjed om hvem som ringer og kan svare på samtalen, uten å løfte opp telefonen.

 

 

Trådløse hodetelefoner

Den trådløse lydbølgen.

Det er lenge siden trådløs lyd betydde middelmådig lyd, for i dag er lyden like fantastisk som det er befriende. Gir du bort trådløse hodetelefoner gir du bort større frihet og mindre slitasje, som følge av at man slipper å dra kabelen inn og ut.  Og faktumet er at vi lytter mye til lyd, enten det er musikk, podkast, video eller bare samtaler. Er ikke personen særlig musikkinteressert vil de allikevel sette stor pris på fordelene ved uttalige anledninger.


 

 

 

Trådløse ladere

Ladere man vil vise frem.

Gi noen gleden av å lade opp batteriene - helt trådløst.* Da kan du være sikkert på at du gir bort en kjærkommen gaven. Og det spiller ingen rolle om de har en trådløs lader fra før, for det finnes alltid et sted til hvor det er passende å slenge fra seg mobilen og samtidig lade. På nattbordet, ved kontorpulten, på kjøkkenet eller ved TV-benken. Ingen ladekabel. Ingen kabelrot. Kun garantert begeistring.

* Trådløs lading støttes på alle iPhone 8 og nyere og AirPods med trådløst ladeetui.


 

 

 

Deksler

Beskyttelse som får frem deres personlighet.

Et deksel handler om mer enn bare polstring. Det skal passe til personligheten og hvem personen er. Native Union har et stilrent og klassisk design som man ikke vil gjemme bort. tech21 har lekne og fargerike deksler som er slanke, men også gjennomsiktige for de som liker noe mer diskŕe. Nomad sine er robuste og røffe, og passer perfekt til den aktive og eventyrlystne. Fortell oss hvem personen er - og så finner vi riktig deksel til deg.

 

 

Smarte hjem

Om du ønsker å gi bort noe ekstra spennende.

Ukjent for mange er at de allerede har de kraftigste verktøyene for et smarthjem i lomma og stua. Med iPhone og iPad er dette bygd inn i produktene og klare til bruk, rett ut av boksen. Det betyr at du kan kjøpe noe så ordinært som en lyspære eller termostat, og samtidig gi en gave utenom det vanlige. Uansett hva personen er opptatt av, enten det er bedre sikkerhet, godt inneklima eller lavere energiforbruk - vi har tilbehøret.

 

 

Apple TV

La dem styre smarthjemmet, også når de er borte.

Vårt beste gavetips til noen som har startet på smarte hjem-reisen? En Apple TV. Da kan de styre smarthjemmet fra uansett hvor de er i verden.* Lukke garasjedøren. Regulere klimaanlegget. Dobbeltsjekke at vinduer og dører er låst. Mulighetene er snart uendelige. Dette i tillegg til å strømme 4K filmer og TV-serier, laste ned spill og streamingtjenester, se på bilder og videoer fra bildebiblioteket i iCloud og masse mer.

*Krever tilbehør som støtter HomeKit, Apple sitt rammeverk for smarte hjem

 

 

Høyttalere

Til store og små. Hjemme eller ute. Fest og på kontoret.

Hva gjør en høyttaler til en ypperlig gave? Det finnes alltid en plass eler god anledning for å nyte fantastiske toner!

En liten høyttaler er flott på barnerommet, på badet under morgenstellet eller som konferansehøyttaler på kontoret. Mellomstore og portable høyttalere kommer til sin fulle rett når man vil dele musikken med andre, som sette stemning til grillingen ute på terrassen eller i parken. På hytta i påsken eller road-trip på sommeren. Og ingenting gjør film- og TV-opplevelsen så oppslukende som når lydanlegget fyller hele rommet.

 

 

Gode opplevelser

Kunnskap som begeistrer.

Kjøp en PT-time eller supporttime til noen du er glad i og gi bort en Eplehuset-opplevelse. Gaven inkluderer 1-til-1 tid, i ro og mak, sammen med en av våre begeistrede kollegaer. Sammen med oss får personen løst en utfordring eller lært seg noe nytt. En perfekt gave for en som har fått et nytt Apple-produkt eller trenger litt ekstra hjelp.

For å gi bort en PT-time eller Supporttime kan du kjøpe et Eplehuset-gavekort for det timen koster i en av våre butikker. Personen som får gavekortet kan så selv booke timen i den butikken de ønsker, direkte på nett.
 

 

 

Gavekort

La dem velge selv.

Det enkle er ofte det beste. Med et gavekort fra Eplehuset kan personen fritt velge selv fra vårt store utvalg. Du kan kjøpe gavekort for valgfritt beløp i alle våre butikker. Personen som får gavekortet trenger ikke bruke hele beløpet på en gang, da kortet fungerer som en konto der pengene står lagret til neste handel.*

* Gavekort kan ikke kjøpes eller brukes som betalingsmiddel på nett.

 

 

Kvittering

Vi vet hvem du har gitt hva til.

Lite er så kjedelig som å passe på kvitteringen eller gi den med. Hos oss kan du registrere alle kjøp på personen som skal få gaven, slik at du slipper å tenke på det. Det spiller heller ingen rolle om personen kommer innom en annen Eplehuset-butikk enn der gaven er kjøpt. Eplehuset er Eplehuset.

 

 

 

 

Hjelp til gavekjøp

For enhver anledning. Eller bare fordi.

Besøk gavesiden vår hvor vi samlet våre beste gavetips som passer til alle anledninger.