< Tilbake til Ekspertise

Kreativitet og Musikk.

Drømmer du om å skape noe?  Riktig verktøy gjør det enklere for deg å realisere ditt prosjekt, enten du driver med musikk, design, film eller foto. Sjekk gjerne ut våre tips og råd under for hvordan du kan utvikle deg kreativt.

 


Alt om AirPods

Mistet eller ødelagt AirPods?

Det er ikke sikkert du trenger å kjøpe et helt nytt sett. Vi viser deg hvordan du kan bruke Finn iPhone til å finne tilbake til dem og erstatte en mistet AirPod eller etuiet.

Hvis AirPods ikke kobles til

Finn ut hva du kan gjøre hvis du trenger hjelp med å koble til AirPods.

Hvis venstre eller høyre AirPods ikke fungerer

Finn ut hva du kan gjøre hvis hverken høyre eller venstre AirPod (1. eller 2. generasjon) spiller av lyd.

Tilbakestille AirPods

Finn ut hvordan du tilbakestiller dine AirPods, for eksempel om de ikke vil koble seg på eller vil lade

 

Apple og musikk

AirPlay 2: Alt du trenger å vite

AirPlay 2 gjør det mulig å strømme musikk og podkaster i stereolyd til forskjellige rom og lydenheter i hele hjemmet. Vi viser deg hvordan.

Kom i gang med Apple Music

Hva er egentlig Apple Music, og hvordan kan det berike musikkopplevelsen din? Vi viser deg hvordan komme i gang med Apple Music og mulighetene strømmetjenesten tilbyr.

Våre beste tips til Apple Music

Lyst til å bli kjent med de beste spillelistene og funksjonene Apple Music har å tilby? Vi i Eplehuset deler gledelig våre erfaringer. Les våre beste tips!

Fremtidens musikkteknologi!

Drømmer du om å skape din egen musikk? Gjør som verdensstjernene Stevie Wonder og Meghan Trainor, og skap særpreget du er ute etter med Roli

 

Hodetelefoner og høyttalere

Hvordan velge riktig ørepropper?

Små eller store? Til trening eller på kontoret? Om du er på utkikk etter ørepropper og lurer på hva du skal velge så har vi tipsene og rådene du trenger.

Slik velger du riktig hodetelefoner

Er du på utkikk etter nye hodetelefoner, men ikke helt hvordan du skal velge? Vi gir deg tips og råd til hva du bør tenke på. Så blir det enkelt å velge riktig.

Hvordan velge hodetelefoner til trening?

Er du på utkikk etter hodelefoner som passer perfekt til trening, til løping eller på tredemølla? Vi gir deg tips og råd til hva du bør tenke på.

 

Tegn og design

Lær å tegne med Adobe Draw på iPad

Odin Antonsen, vinneren av Eplehuset-stipendet 2018, viser deg hvordan få mest ut av iPad og Apple Pencil til å lage flotte illustrasjoner,

Apple Pencil. Til alt

Lurer du på om du skal kjøpe en Apple Pencil og hva den kan brukes til? Vi viser deg fordelene, tips til apper og mer, så du enkelt kan finne ut om Apple Pencil er for deg.

Gjør mer med Apple Pencil

Enten du har kjøpt Apple Pencil for å tegne eller ta notater, vi vet hvordan du kan få mer ut pennen og gir deg tips til apper som utnytter Apple Pencil.

Ta kreativiteten til nye høyder

Ønsker du å jobbe raskere og enklere i programmer som Photoshop, InDesign og Final Cut? Med Palette er du sikret førsteklasses arbeidsflyt i dine favorittprogram.