Kreativitet og Musikk.

Drømmer du om å skape noe?  Riktig verktøy gjør det enklere for deg å realisere ditt prosjekt, enten du driver med musikk, design, film eller foto. Sjekk gjerne ut våre tips og råd under for hvordan du kan utvikle deg kreativt.

 


Kreativitet

Apple Pencil. Til alt

Lurer du på om du skal kjøpe en Apple Pencil og hva den kan brukes til? Vi viser deg fordelene, tips til apper og mer, så du enkelt kan finne ut om Apple Pencil er for deg.

Lær å tegne med Adobe Draw på iPad

Odin Antonsen, vinneren av Eplehuset-stipendet 2018, viser deg hvordan få mest ut av iPad og Apple Pencil til å lage flotte illustrasjoner,

Fremtidens musikkteknologi!

Drømmer du om å skape din egen musikk? Gjør som verdensstjernene Stevie Wonder og Meghan Trainor, og skap særpreget du er ute etter med Roli

5 ting du vil elske med DJI Mavic Pro

Praktisk størrelse, uslåelig kvalitet og høy brukervennlighet er bare noen av stikkordene som beskriver superdronen fra DJI. Vi gir deg fem gode grunner til å elske DJI Mavic Pro.

Slik velger du riktig drone

Trodde du droner bare var for profesjonelle filmskapere? Tro om igjen! Med dronene fra DJI kan du enkelt ta bilder og video fra lufta i fenomelnal kvalitet. 

Ta kreativiteten til nye høyder

Ønsker du å jobbe raskere og enklere i programmer som Photoshop, InDesign og Final Cut? Med Palette er du sikret førsteklasses arbeidsflyt i dine favorittprogram.

Gjør mer med Apple Pencil

Enten du har kjøpt Apple Pencil for å tegne eller ta notater, vi vet hvordan du kan få mer ut pennen og gir deg tips til apper som utnytter Apple Pencil.

Musikk

Mistet eller ødelagt AirPods?

Det er ikke sikkert du trenger å kjøpe et helt nytt sett. Vi viser deg hvordan du kan bruke Finn iPhone til å finne tilbake til dem og erstatte en mistet AirPod eller etuiet.

Kom i gang med Apple Music

Hva er egentlig Apple Music, og hvordan kan det berike musikkopplevelsen din? Vi viser deg hvordan komme i gang med Apple Music og mulighetene strømmetjenesten tilbyr.

Våre beste tips til Apple Music

Lyst til å bli kjent med de beste spillelistene og funksjonene Apple Music har å tilby? Vi i Eplehuset deler gledelig våre erfaringer. Les våre beste tips!

Hvordan velge riktig ørepropper?

Små eller store? Til trening eller på kontoret? Om du er på utkikk etter ørepropper og lurer på hva du skal velge så har vi tipsene og rådene du trenger.

Slik velger du riktig hodetelefoner

Er du på utkikk etter nye hodetelefoner, men ikke helt hvordan du skal velge? Vi gir deg tips og råd til hva du bør tenke på. Så blir det enkelt å velge riktig.

Hvordan velge hodetelefoner til trening?

Er du på utkikk etter hodelefoner som passer perfekt til trening, til løping eller på tredemølla? Vi gir deg tips og råd til hva du bør tenke på.

Slik velger du riktig høyttaler

Uansett hvilken sjanger du elsker er det viktig å velge riktig høyttaler for den beste musikkopplevelsen. Vi gir deg råd til hvordan du finner den rette høyttaleren for deg!

AirPlay 2: Alt du trenger å vite

AirPlay 2 gjør det mulig å strømme musikk og podkaster i stereolyd til forskjellige rom og lydenheter i hele hjemmet. Vi viser deg hvordan.