5 ting du vil elske med DJI Mavic Pro 


Praktisk størrelse, uslåelig kvalitet og høy brukervennlighet er bare noen av stikkordene som beskriver superdronen fra DJI. Tonje bua Kallevik ved Eplehuset Solsiden gir deg fem gode grunner til å elske DJI Mavic Pro.

Nytt EU-regelverk fra 1. januar 2021

EU har vedtatt et nytt regelverk for droner som også gjelder i Norge. Regelverket trådte i kraft 1. januar 2021. Etter denne datoen må alle dronepiloter med en drone med kamera eller tyngre enn 250 gram registrere seg på Luftfartstilsynets sine sider. Du kan lese mer om regelverket her: https://luftfartstilsynet.no/droner/nytt-eu-regelverk/

 

1. Lett og kompakt

Med sine 750 gram, er dette en liten, men likevel kraftig drone. Er du glad i å reise eller gå lange strekninger, er DJI Mavic Pro den ultimate turkompis. Dronen er sammenleggbar og passer perfekt i en liten veske eller sekk. For Tonjes del har den blitt et fast følge på alle reiser, enten veien går til London eller hjem til Haugesund.

 

2. Svært god bilde- og videokvalitet

Som filmentusiast og tidligere filmstudent, var det spesielt én ting som var viktig da Tonje skulle bestemme seg for hvilken drone hun skulle kjøpe: God kamera- og videokvalitet. DJI Mavic Pro er utstyrt med et 4K- kamera og et stabiliseringssystem som sørger for god flyt i luften, selv i sterk vind. Og med en rekkevidde på opptil 7 km, i tillegg, er du sikker på at ingenting forblir usett.

 

3. Nyttige funksjoner

Med Active Track kan du peke ut et bevegelig element du ønsker at dronen skal følge, enten det er en person, et dyr, en syklist eller noe annet du ønsker ekstra fokus på. Ønsker du å ta et gruppebilde av familien eller vennegjengen? Ikke noe problem! Ved å benytte Hand Gesture-funksjonen, vinker du bare dronen til deg og lager en «bilderamme» ved hjelp av fingrene, og bildet blir tatt!

 

4. Enkel i bruk

Enten du er en profesjonell videofotograf eller nybegynner, er dette dronen som gir deg litt av begge deler: God brukervennlighet kombinert med en upåklagelig kvalitet. Håndkontrollen gjør det enkelt å manøvrere dronen akkurat dit du vil. Ved å laste ned DJI-appen, har du mulighet til å styre og se all nødvendig informasjon direkte på din iPhone.

 

5. Mye moro

Sist, men ikke minst: DJI Mavic Pro byr på mye moro! Ta en flyvetur over nabolaget, få oversikt over kjente turistmål fra lufta, ta portrettbilder eller forevig en viktig fotballkamp. Med DJI Mavic Pro kan du skape minner i høy bildekvalitet, uansett hvor du befinner deg!

 


Denne artikkelen handlet om: