Bli en del av fremtidens musikkteknologi!

Drømmer du om å skape din egen musikk? Gjør som verdensstjernene Stevie Wonder og Meghan Trainor, og skap særpreget du er ute etter med Roli.


 

Revolusjonerer måten du lager musikk på.

Det London-baserte selskapet Roli har en drøm om å gjøre musikkteknologi tilgjengelig for alle, og deres produkter åpner opp for en helt ny verden av lyd ved å kombinere det velkjente akustiske uttrykket med helt nye digitale muligheter. Ved å lage produkter som er akkurat like enkle som de er avanserte, passer Roli like godt for profesjonelle musikere som til de som aldri har lest en eneste note før. Forutsetningen er at du synes det er gøy å lage musikk! Under viser vi deg hva du trenger for å skape ditt eget studio.

 

 

Roli Lightpad BLOCK M.

Dette er selve hovedelementet i ditt musikkstudio. På blokkenhetens overflate kan du skape lyd ved enkle håndbevegelser som å skyve, trykke og løfte. Enten du er nybegynner eller profesjonell musiker, er det enkelt å lage musikk med Roli Lightpad Block M. Overflaten består av et lysende rutenett som hjelper deg til å finne frem til de rette notene, så du kan skape akkurat de beatsene eller melodiene du er ute etter!
 

Roli Live BLOCK.

Er du glad i å opptre? Knappene på Roli Live BLOCK lar deg blant annet bytte skalaer og oktaver, spille akkorder og arpeggioer. Så, hva venter du på? Få tilgang til en rekke funksjoner som gjør dine musikalske opptredener enda mer imponerende!
 

Roli Loop BLOCK.

Kontrollpanelet LOOP Block gjør det enda enklere å spille inn en sang. Ta kontroll over tempoet, ta opp og kvantisere looper slik at de holder takten med tempoet. BLOCK gir deg enkel tilgang til profesjonelle teknikker for innspilling av musikk, slik at du kan skape fantastiske flersporsopptak.

Både LOOP og LIVE kan enkelt festes til Roli Lightpad ved hjelp av magneter– enklere blir det ikke!

 

 1. Roli Loop BLOCK
  Roli Loop BLOCK
  • Kobles fysisk til ROLI Lightpad Block og Live Block
  • Kobles trådløst til ROLI Lightpad Block og Live Block via Bluetooth
  • Spill inn en musikksekvens ved å trykke på opptaksknappen
  • Fungerer sammen med ROLIs gratis NOISE-app på iPhone eller iPad
  Ikke på nettlager
  På lager i én butikk
  ×

  Lagerstatus i butikk

  Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

  Oppdaterer...
  Tilbudspris kr 399,- Før kr 899,-

 

Seaboard BLOCK.

Roli Seaboard BLOCK er framtidens keyboard. Den introduserer en ny og morsom måte å lage forbausende uttrykksfull musikk. Seboard BLOCK erstatter det tradisjonelle keyboardet med et mykt, trykkfølsomt underlag som lar deg ta på og forme lyden. Par Seabord BLOCK med gratisappen NOISE - eller annet inkludert programvare som Equator Player - og få tilgang til hudrevis av lyder, alt fra strykeinstrument til gitar. BLOCK'en er trådløs og bærbar, slik at du kan spille på den hvor enn du vil.

 

Seaboard RISE.

Det prisvinnende keyboardet Seaboard RISE er milevis fra et vanlig piano. Likevel, i tillegg til å by på alle de velkjente akustiske elementene, er Seaboard RISE stappfull av spennende funksjoner. Med en overflate i svart silikon og touch-funksjon får du en spilleopplevelse helt utenom det vanlige. Overflaten byr dessuten på opptil fem unike grader av trykk, slik at du har mest mulig kontroll når du spiller.

Seaboard RISE kommer med enten 25 eller 49 tangentbølger.
 


 

NOISE.

Visste du at du enkelt kan forvandle iPhonen din om til et musikkintrument? Med gratisappen NOISE kan du komponere musikk med iPhone eller iPad– uansett hvor du befinner deg. Trykk, stryk og skap musikk med noen tastetrykk. Det eneste du trenger å gjøre er å koblene dine Blocks opp mot Noise og utforsk en hel verden av kule lydeffekter.

 


 

Denne artikkelen handlet om: