Tilbake til Ekspertise >
 

Intervju med Kjersti Buaas

Deler sin digitale begeistring.


Skrevet: april 2021


Eplehuset-ambassadør og olympisk medalje- vinner i snowboard, Kjersti Buaas, deler sine favorittprodukter for en kreativ og aktiv livsstil.
 

Kamera og selfiestang er helt nødventig utstyr for en snowboard-stjerne som elsker å lage film.

Trening, film og foto er alle viktige elementer i hverdagen til snowboardstjernen.
– Helt fra jeg var liten har jeg kjent på et sterkt behov for å uttrykke min kreative side, og har lenge benyttet film og foto for å stimulere dette. Lidenskapen for digital teknologi deler jeg med Eplehuset, forteller Kjersti.

FIKK SIN FØRSTE MAC SOM 15-ÅRING. En av Kjerstis absolutte favoritter til trening er Apple Watch. Med den kan hun enkelt følge med på fremgangen underveis, samtidig som klokken kan registrere populære aktiviteter som løping, sykling, svømming og intervalltrening.

– Det er moro å følge med på progresjonen og se tilbake på arbeidet jeg har investert i trening og egen helse. En av mine favorittfunksjoner på Apple Watch er at den kan stilles inn slik at den minner meg på å ta ett minutt til å bare puste.

– Med Apple Watch holder jeg meg oppdatert på puls og intensitet gjennom hele økten. Selv er jeg ganske ny på løpefronten, så en slik umiddelbar oversikt hjelper meg til å bli mer motivert, trene mer effektivt og til å utvikle meg videre, sier Kjersti.
 

Watch

Forholdet til Apple går langt tilbake for Kjersti. Som 15-åring brukte hun alle sparepengene på sin første bærbare datamaskin. At valget falt på en Mac, er langt fra tilfeldig.
– Interessen for lm og foto kom tidlig og har siden bare vokst seg større. Når jeg jobber i ulike redigeringsprogram, er jeg avhengig av en kraftfull og rask maskin som i tillegg har en klar og fargerik skjerm. En av funksjonene jeg liker best på min egen MacBook Pro 13-tommer, er touch bar. Den gir umiddelbar tilgang til verktøyet jeg bruker mest, og gjør det enkelt å jobbe effektivt på farten.

TAR VARE PÅ DE STØRSTE ØYEBLIKKENE. Enten Kjersti befinner seg blant spisse fjell i Lofoten eller i ørkenen i den amerikanske delstaten Utah, er fotoutstyret alltid med.

Brukervennlig utstyr som leverer høy kvalitet, er essensielt for å få det beste ut av motivet.
– Jeg har reist rundt med kamera om halsen siden jeg var veldig ung. Jeg setter stor pris på mulighetene teknologi gir meg til å forevige spennende øyeblikk fra reiser over hele verden.

Et av favorittmerkene er DJI. Med et stort utvalg av droner og tilbehør, er det en smal sak å vise alle sider og vinkler av omgivelsene.
 

Kamerahåndtak fra DJI

 

– En av mange fordeler med kamerahåndtaket DJI OSMO, er at det er enkelt å få stabile bilder og video. Det har mye å si for kvaliteten. Når jeg er på reise, enten det er som idrettsutøver eller i andre spennende prosjekter, liker jeg å filme små og store øyeblikk underveis. Med iPhone, som alltid er lett tilgjengelig, er Osmo den perfekte partner.

Dronen DJI Spark sørger for at Kjersti får et godt overblikk over alle stedene hun besøker.
– Den kompakte og sammenleggbare mini-dronen DJI Spark gjør det enklere enn noensinne å ta med seg drone på eventyr. Med 4K-bilder og videoer i full HD, er kvaliteten på topp hele veien.

 

Se alt fra DJI

 

 


– Jeg synes det er veldig morsomt å sette sammen video og musikk til et materiale jeg kan dele med andre. De som kjennner meg vil kanskje gå så langt å si at jeg er litt vel opphengt i denne hobbyen, men for meg er det en autentisk måte å uttrykke min kreativitet på.