Slik velger du riktig drone


Trodde du droner bare var for profesjonelle filmskapere? Tro om igjen! Med dronene fra DJI kan du enkelt ta bilder og video fra lufta i fenomenal kvalitet. 

«I tillegg til å styre, kan du se all nødvendig informasjon som for eksempel batterikapasitet, hvor dronen befinner og hvor den er på vei.»

 

 

Utforsk våre droner her

Nytt EU-regelverk fra 1. januar 2021

EU har vedtatt et nytt regelverk for droner som også gjelder i Norge. Regelverket trådte i kraft 1. januar 2021. Etter denne datoen må alle dronepiloter med en drone med kamera eller tyngre enn 250 gram registrere seg på Luftfartstilsynets sine sider. Du kan lese mer om regelverket her: https://luftfartstilsynet.no/droner/nytt-eu-regelverk/

Droner har gått fra å være et avansert verktøy, ofte brukt av militæret og profesjonelle fotografer og filmskapere – til å bli tilgjengelig for mannen i gata. Men hva er egentlig en drone, og hvilken passer til ditt bruk?

En drone kan sammenlignes med et lite helikopter utstyrt med et kamera i front. De er fjernstyrte og kommer i flere ulike størrelser, kapasitet og prisklasser. Kanskje finner du din favoritt blant noen av våre mest populære droner?
 

Dji Mavic Pro: Kompakt og brukervennlig

DJI Mavic byr på litt av alt; Med en 4K-kameraoppløsning og en vekt på knappe 750 gram, er dette en lett, men svært kraftig drone som er enkel å ha med seg overalt. Bare legg den sammen, putt den i sekken og du er klar for eventyr! Som følge av den unike Ocu Sync-teknologien, har Dji Mavic en rekkevidde på hele 7 km. 

Bruk kontrolleren som er inkludert eller den tilhørende appen for iPhone og iPad. I tillegg til å styre, kan du se all nødvendig informasjon som for eksempel batterikapasitet, hvor dronen befinner og hvor den er på vei. Så fort du er ferdig å fly, returnerer DJI Mavic Pro til nøyaktig samme sted som den lettet.

Dji Mavic lar deg fly hvor du vil, selv i sterk vind. Er du ute etter et skikkelig adrenalinkick kan du aktivere Mavics sportmodus og suse gjennom luften i svimlende 65 km/t! 
 

DJI Phantom 4 pro og DJI Phantom 4 pro+: Djis mest avanserte droner noensinne

Gjør deg klar for DJIs mest avanserte droner noensinne! Med DJI Phantom 4 Pro og DJI Phantom 4 pro+ kan du ta spektakulære bilder i svært høy kvalitet fra luften og få dem rett inn på din iPhone eller iPad. Forskjellen mellom de to dronene er at plussversjonen leveres med en integrert 5,5 tommers-skjerm på fjernkontrollen, i motsetning til DJI Phantom 4 pro, som i stedet har feste for bruk av iPhone/iPad som skjerm.

Phantom er utstyrt en ramme av titan og magnesium som gjør dronene lettere og mer robust. Og med en flytid er på opptil 30 minutter, er du sikker på at ingenting forblir usett. 

Det intelligente Flight atanomy-systemet består av to sett optiske sensorer, ett foran og ett bak. I tillegg har den infrarøde sensorer som oppdager hindringer i fem retninger og som automatisk manøvrerer rundt hindringer.
 

DJI Spark minidrone: Passer perfekt i håndflaten

Hils på lillebroren i DJIs familie– Spark minidrone! Dersom du er ute etter en liten og kompakt drone, kombinert med en fantastisk videokvalitet, er dette et supert valg. I likhet med de andre dronene fra DJI, laster du enkelt ned appen for å stille inn sporing, ta en selfie eller en flyvetur i nærområdet. Med DJI-appen ser du alt som kameraet ser, i tillegg til batterikapasitet og hvor dronen til enhver tid befinner seg innenfor en rekkevidde på 100 meter. Med DJI Spark minidrone fly more combo Kan du i tillegg til appen, også styre dronen med den medfølgende kontrolleren. Da får du en enda større rekkevidde på opptil 2 km.

 

DJI Mavic Air: Kompakt og sammenleggbar

DJI Mavic Air er et mesterstykke av ingeniørkunst og design som kan bli med deg på alle slags eventyr. Den bærbare og sammenleggbare dronen har arvet det beste fra DJI Mavic-serien, blant annet fantastisk flyveevne og funksjonalitet for alle slags utfordringer.

På en smart måte hjelper de nye HDR-algoritmene deg å sette de riktige innstillingene for eksponering basert på lysforholdene. Overeksponerte eller mørke områder er behandlet for en mer naturlig overgang mellom lyse og mørke områder, mens DSP akselrasjonen tillater mer effektive opptak.

Med Fly More Combo kan du holde dronen enda lengre i luften med ekstra batterier og propeller. 

 

 


Denne artikkelen handlet om: