Ta kreativiteten til nye høyder.


Har du en lidenskap for å skape? Enten du driver med fotografering, design, film eller musikk, er redigering en stor del av det kreative arbeidet. Med Palette modulbaserte kontrollere er du sikret førsteklasses arbeidsflyt i dine favorittprogram. 

«Hver av modulene er magnetiske, slik at du enkelt kan sette dem sammen slik du ønsker.»

Kjøp Palette

Blir du noen ganger irritert over å måtte utøve tidkrevende fingergymnastikk for å få til snarveiene på tastaturet? Med Palette kan du bygge et personlig kontrollpanel av knapper, skyvebrytere og snurrehjul. Ved å konfigurere de ulike knappene, velger du selv hva modulene skal styre.

Profesjonaliser arbeidet ditt.
Se for deg at du skal justere lystettheten i et bilde i Photoshop. I stedet for å taste in cmd + tilvalg + skift + l og dra musepekeren over skalaen, kan du enkelt konfigurere en av knappene til Palette for denne funksjonen. I tillegg til at du kun behøver å forholde deg til én knapp, vil en knapp med skyvefunksjon gi deg bedre finkontroll enn musen, slik at du har mulighet til å oppnå et perfekt resultat!

Med Palette slipper du nemlig å bruke musen eller tastaturet under redigeringsprosessen. Det gjør det langt mer effektivt å arbeide i programmer som Photoshop, Final Cut Pro og Illustrator.
 


Etter hvert kan du gi modulene ulike ansvarsområder; for eksempel én for lys, én for farge og én for eksponering– skreddersydd etter hvilke funksjoner du bruker mest. I Adobe sine programmer kan nært alle funksjoner tildeles en modul. Ønsker du å profesjonalisere arbeidet ditt, er Palette et perfekt verktøy!

Bytt og miks etter dine behov.
Palette består av skruknotter, knappekontroller og en kjernemodul med fargeskjerm som er ansvarlig for å koble alle modulene sammen. Hos Eplehuset kan du velge mellom nybegynnersettet med fem moduler eller ekspertsettet med hele åtte moduler. Hver av modulene er magnetiske, slik at du enkelt kan sette dem sammen slik du ønsker. Etter hvert kan du bytte og mikse de ulike modulene til du ender opp med et kontrollpanel tilpasset ditt behov.

Palette representerer en intuitiv metode for å samhandle med funksjonene på Macen din, og er uunnværlig dersom du ønsker å spare tid i favorittprogrammet.


Denne artikkelen handlet om: