Musikk.


Mistet eller ødelagt AirPods?

Det er ikke sikkert du trenger å kjøpe et helt nytt sett. Vi viser deg hvordan du kan bruke Finn iPhone til å finne tilbake til dem og erstatte en mistet AirPod eller etuiet.

Kom i gang med Apple Music

Hva er egentlig Apple Music, og hvordan kan det berike musikkopplevelsen din? Vi viser deg hvordan komme i gang med Apple Music og mulighetene strømmetjenesten tilbyr.

Våre beste tips til Apple Music

Lyst til å bli kjent med de beste spillelistene og funksjonene Apple Music har å tilby? Vi i Eplehuset deler gledelig våre erfaringer. Les våre beste tips!

Hvordan velge riktig ørepropper?

Små eller store? Til trening eller på kontoret? Om du er på utkikk etter ørepropper og lurer på hva du skal velge så har vi tipsene og rådene du trenger.

Slik velger du riktig hodetelefoner

Er du på utkikk etter nye hodetelefoner, men ikke helt hvordan du skal velge? Vi gir deg tips og råd til hva du bør tenke på. Så blir det enkelt å velge riktig.

Hvordan velge hodetelefoner til trening?

Er du på utkikk etter hodelefoner som passer perfekt til trening, til løping eller på tredemølla? Vi gir deg tips og råd til hva du bør tenke på.

Slik velger du riktig høyttaler

Uansett hvilken sjanger du elsker er det viktig å velge riktig høyttaler for den beste musikkopplevelsen. Vi gir deg råd til hvordan du finner den rette høyttaleren for deg!

AirPlay 2: Alt du trenger å vite

AirPlay 2 gjør det mulig å strømme musikk og podkaster i stereolyd til forskjellige rom og lydenheter i hele hjemmet. Vi viser deg hvordan.