Tilbake til Ekspertise

HomePod og HomePod mini


Publisert: 15. januar 2021


Vi får ofte spørsmål om HomePod kan kjøpes nå eller når den kommer til Norge. Høyttalerne er for øyeblikket kun tilgjengelig i utvalgte land og ikke i Norge, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves?

 

HomePod

Som mange av våre kunder kjente vi virkelig på den digitale begeistringen når den første HomePod ble lansert tilbake i februar 2018. Høyttaleren kombinerer det vi i Eplehuset selvfølgelig liker best med Apple - egenutviklet teknologi og avansert, men brukervennlig, programvare. Det er en høyttaler som etter alle anmeldelser så langt å dømme, gir et bredt lydbilde med naturtro gjengivelse, ren bass og imponerende lydkvalitet i små høyttalere.
 

HomePod mini

Den begeistringen vi hadde for den første høyttaleren ble bare fornyet når det nyeste tilskuddet til HomePod-familien, HomePod mini, ble lansert i begynnelsen av november 2020. Den leverer samme funksjoner som den første HomePod (17,2 cm), men er en noe mindre høyttaler (7,6 cm).
 

 

Funksjonaliet

HomePod og HomePod mini er utviklet for å fungere med alt fra Apple Music, til podkaster, radiostasjoner og mer, og de fungerer sømløst med dine andre Apple-produkter, som iPad, iPhone, Apple TV og Mac. Har man flere HomePod kan de spille lyd uavhengig av hverandre eller i stereopar for et enda bredere lydbilde og fylde med 360-graders lydopplevelse.

De har støtte for AirPlay 2 og multiroom-funksjonalitet, kan brukes med Siri til å styre musikken og smarthjem-produktene, samt som hjemknutepunkt for ditt smarthjem. Med hjelp av enkle talekommander, "Hei Siri", kan man enkelt gjøre alt fra å sjekke luftkvaliteten til å slå av lys og endre temperaturen i rommet.

Den siste oppdateringen til HomePod og HomePod mini ga også Interkom-funksjonalitet til høyttalerne, hvorav en person kan sende en lydmelding (Interkom-melding) fra én HomePod til en annnen og stemmen spilles automatisk av på en annen valgt enhet. Det er en enkel og rask måte å snakke med andre familiemedlemmer i andre deler av hjemmet på, enten det er HomePod, iPhone, iPad, Apple Watch eller AirPods.

 

 

Når kommer de til Norge?

Det har vi dessverre ikke svaret på enda, men vi kan love at så fort vi vet svaret på det, så vil våre kunder være de første til å få vite om det! Om du ønsker å bli holdt oppdatert om siste nytt, gjerne meld deg på vårt nyhetsbrev.