Smarte hjem.

Du trenger ikke være familiens selverklærte datanerd for å la deg pirre av tanken på et smartere hjem, men må du være datakyndig for å bo i det? Eller leve i ekstrem oppussing bare fordi noen ønsker å endre farge på lyset? Ikke hos oss. De fleste av våre produkter setter du opp på 1-2-3. De krever ingen oppussing eller ombygging, og passer godt til inventaret du allerede har fra før av. Start med én sensor i dag, gjør enkle justeringer, bygg ut eller flytt – helt etter dine ønsker.

La oss vise deg smarte hjem!


Hva er smarte hjem?

Våre smarte hjem-produkter dekker alle hjem og rom, fra den første hybelen til stor bolig, fra kjelleren til loftet. Og du trenger ikke å være teknisk. La oss vise deg hvorfor.

Alt du trenger å vite om HomeKit

HomeKit er Apple sitt rammeverk for smarte produkter, og gjør det enklere enn noensinne å styre hjemmet rett fra iPhone eller med stemmen - enten du er hjemme eller på reise.

Kom i gang med Hjem-appen

Med Hjem-appen kan du enkelt samle og organisere dine HomeKit-produkter. Vi viser deg hvordan du legger til tilbehør og bruker appen med iPhone, Apple TV og Siri.

Spar strøm med smart varmestyring

Våre smarttermostater passer på og regulerer temperaturen etter dine rutiner. Hjemmet blir mer behagelig og du sparer strøm - uten å løfte en finger. Se hvordan

Slik får du bedre hjemmemiljø og inneklima

Belysning, temperatur og støynivå er viktigere enn man tror, men gjør underverker når det er korrekt. Vi har produktene som gjør det enkelt å skape et godt hjem.

Gjør hjemmet mer sikkert og føl deg tryggere

Når du vet hva som skjer hjemme, da føler du deg trygg. Våre løsninger hjelper deg å ha bedre oversikt, innsyn og kontroll i alt som foregår - selv når du ikke er hjemme.