Tilbake til Ekspertise >
 

Apple TV eller HomePod mini som hjemmehub


Skrevet: Januar 2023


Når man snakker om smarte produkter er det ofte enkeltheten av å styre dem fra iPhone som trekkes fram. Vi mener Apple TV og HomePod mini er like viktig, fordi med dem i hus kan du gjøre mer - også når du ikke er hjemme.
 

Med en Apple TV i hus kan du lene deg tilbake og styre alle smarte hjem-produktene - enten du er hjemme eller ikke.

GJØR MER. SMARTERE. I mange tilfeller er det praktisk å sjekke status eller styre de enkelte produktene individuelt, men ønsker du å virkelig utnytte produktene til sitt fulle? Lag noen ‘stemninger’ eller ‘automatiseringer’ som gjør alt på en gang.

En stemning er en forhåndsinnstilling som skrur av eller på, og til et bestemt nivå, ett eller flere produkter samtidig. En automatisering er en handling som utløses basert på en endring i hjemmet. Det er først mulig om du har en Apple TV (3. generasjon eller nyere), HomePod mini eller iPad (iOS 11 eller nyere) stående hjemme. En iPad er det fort at du også har lyst til å ta med ut. Derfor anbefaler vi enten Apple TV eller HomePod mini.


«HEI SIRI, GOD MORGEN.» Allerede fra alarmen går kan du ha en stemning klar. Lys på soverommet, temperaturen økes eller vifta skrus på, kaffemaskinen brygger en kopp kaffe og favorittmusikken starter å spille. Kall stemningen ‘God morgen’ og så er det bare å si «Hei Siri, god morgen». Alt starter og er klart til du reiser deg opp fra senga.
 

NÅR JEG FORLATER HJEMMET. Det er hverken miljøvennlig eller billig at ting står på når ingen er hjemme. Men du kan enkelt lage en automatisering som skrur av elektriske komponenter, låser døra og aktiverer alarmen når du går.

Apple TV eller HomePod mini vet, selv om sistemann skulle glemme å gjøre det. Og fordi de gir deg tilgang til alt i hjemmet eksternt – kan du når som helst sjekke status eller styre produktene fra der du er.


NÅR JEG KOMMER HJEM. Når førstemann kommer inn døra ønsker man selvfølgelig at ting skal skru seg på, men full flombelysning om sola står midt på himmelhvelvingen er mot sin hensikt. Derfor kan du sette opp automatiseringer i henhold til tid på døgnet. Så du det enda mer behagelig og helt etter din hverdag.
 

«HEI SIRI, SETT PÅ JENTEKVELD.» Vi elsker å gjøre det ekstra koselig når vi får besøk, men hvorfor bruke tid på det når Siri kan gjøre det for oss? Lag stemninger til enhver anledning.  Du vil garantert imponere om lyset plutselig matcher fargen på drakta til fotballaget eller guilty pleasures fra 80-tallet pumpes ut av anlegget.

Vil du ha mer informasjon eller hjelp til å komme i gang med smarte hjem? Vi ordner det. Ta turen innom en av våre butikker eller servicesenter.