Hjemmemiljøet

Slik får du bedre hjemmemiljø og inneklima.

Når alarmen går, stå opp med lyssetting som hjelper kroppen til å våkne. På kjøkkenet står allerede kaffen klar og favorittmusikken spiller i alle rom. Eller bare ett rom - du velger. Når det er på tide å legge seg igjen er temperaturen satt til dine spesifikasjoner.

Vi viser deg produktene som lar deg skape den beste atmosfæren, fra morgen til kveld.

 

 

Hjemmemiljøet

Slik får du bedre hjemmemiljø og inneklima.

Når alarmen går, stå opp med lyssetting som hjelper kroppen til å våkne. På kjøkkenet står allerede kaffen klar og favorittmusikken spiller i alle rom. Eller bare ett rom - du velger. Når det er på tide å legge seg igjen er temperaturen satt til dine spesifikasjoner.

 

 

 

Inneklima

Viktig for helse, trivsel og læringsevne

Det er et kjent faktum at dårlig inneklima påvirker oss og kan være med på å gi nedsatt funksjon og dårligere livskvalitet. Vi er kanskje ikke klar over det der og da, men over tid kan dårlig inneklima gi utslag i hodepine, irritasjon og plager i øyne og nese, nedsatt konsentrasjon og produktivitet. Derfor er det så viktig at alle ting som omfatter inneklima, som luftkvalitet, støy og lyssetting fungerer optimalt for hele familien.

Les mer på Astma- og Allergiforbundet sine sider >

 

 

Inneklima

Laget for hele familien

Produkter som Netatmo Healthy Home Coach måler luftkvalitet, støynivå, luftfuktighet og temperatur i boligen din - og varsler deg via iPhone eller iPad hvis det oppstår problemer. Den forteller deg også hvordan du kan løse dem. Du kan for eksempel redusere støynivået for bedre søvn og finne riktig luftfuktighet for et familiemedlem med astma, slik at hele familien får et sunnere hjem.

Du finner flere av våre produkter under. 

 

 

 1. Netatmo smart innendørskamera
  Netatmo smart innendørskamera
  • Overvåk hjemmet ditt fra hvor som helst i verden
  • Monteringen er veldig enkel – bare plugg den til og last ned appen
  • Videoer i full HD (1080p), overlegent nattesyn og et bredt synsfelt på 130 grader
  • Se hvem som er hjemme, eller se direktesendt video og videoer fra arkivet
  2 stk. på nettlager
  På lager i én butikk
  ×

  Lagerstatus i butikk

  Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

  Oppdaterer...
  Tilbudspris kr 1 599,- Før kr 1 999,-

 

 

Smartbelysning

Riktig belysning til enhver aktivitet

Visste du at varmt eller kaldt lys har noe å si for om du bedre slapper av eller konsentrerer deg? Med smartbelysning kan du lage ditt eget lysmiljø og sette riktig stemning til enhver anledning.

Enkelt lag forhåndsinnstillinger basert på enten tidspunkt eller stedsendring. Som at når alarmen går av på morgenen skal lyset gradvis øke med hvitt lys. Når du forlater hjemmet skal alle lys automatisk skru seg av og når du kommer hjem etter et visst tidspunkt; skru seg på med varmt lys som hjelper kroppen til å bedre slappe av.

 

 

Smartbelysning

Hva bør jeg starte med?

Med Philips Hue-startpakker kan du lage ditt eget lysmiljø hjemme ved å bruke din iPhone, iPad eller Apple TV.  Last ned Philips Hue-appen og lag tilpassede lyssettinger for hvitt og farget lys, for å passe til aktivitet og humør. Eller legg til brytere i systemet for å aktivere lysene. Angi timere, varsler, alarmer og mye mer for å få den komplette Philips Hue-opplevelsen. Opplev jevn dimming uten behov for ledninger, elektrikere eller installasjon.

 


 

 

 

Varmestyring

Alltid romtemperatur

Smart varmestyring er perfekt for deg som leter etter en smart løsning som gir større kontroll og forutsigbarhet på energiforbruket. Du bytter bare ut selve termostaten på din eksisterende radiator med en av våre smarttermostater. Nå kan du styre temperaturen helt etter dine ønsker direkte fra de fleste av dine Apple-produkter - rett ut av boksen.

Les om smart varmestyring >

 

 

Varmestyring

Uten at forbruk går til spille

Med Apple TV og en snarttermostat kan du enkelt lage deg automatiseringer som regulerer alt som skjer hjemme, på nøyaktig den tiden du har satt og som du ønsker det. Selv når du ikke er hjemme. Som at varmen senkes når ingen er hjemme eller at alt skrus på i det førstemann kommer hjem fra jobb eller skole. Og lurer du på hva som skjer hjemme når du er borte? Da er det bare å sjekke Apple Watch på armen og se hva som skjer - og skru ting av eller på, opp eller ned. Så er det alltid perfekt temperatur når du kommer inn døra.

Om Apple TV og smarte hjem >

Om automatiseringer >