Vi kan studentliv.

Studentlivet er spennende, altoppslukende og opplevelsesrikt, men det kan også være krevende og utfordrende til tider. Med riktig verktøy tilpasset din studiehverdag, blir det enklere å stille godt forberedt i alle anledninger. Vi i Eplehuset kan studentliv. Se våre beste tips her!


Digital studieteknikk

Her skal vi se nærmere på hvordan du samler, noterer, strukturerer og bearbeider digital informasjon.

Hvilken Mac skal jeg velge?

Skal du kjøpe Mac? Uansett hvilken modell du går for så kan du være trygg på at du får en datamaskin med den aller nyeste teknologien

Skal jeg velge Mac eller PC?

Valget mellom Mac og PC kan være vanskelig. Spesielt fordi man ikke kjenner godt nok til forskjellene mellom dem. Vi ser nærmere noen av de viktigste.

Hvorfor skal jeg velge Mac?

Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig. Den leveres med et sett fantastiske apper som øker både produktiviteten og kreativiteten din. Her viser vi deg flere grunner til at du bør velge Mac.

10 herlige Mac-tips

Sjekk ut disse Mac-hackene. De vil garantert gjøre det enklere og morsommere å studere.

Gjør studietiden til en lek!

Vi har produktene som gjør studietiden til en lek, gir deg bedre oppgaver og arbeidsro, uansett hvor du er.

Våre beste tips til lesesalen.

Å være student er en fulltidsjobb. For å tilegne deg kunnskapen du trenger, er det viktig å tenke over hvordan du presterer best når dagene blir lange på lesesalen. Se våre beste tips!

Ta en velfortjent pause.

Å trene gjør oss både sterke og raskere, men det er også et kjent faktum at fysisk aktivitet bidrar til og forbedrer konsentrasjonen - og gjør at du presterer bedre på andre områder.

Går du kreative studier?

Da vil du elske disse produktene! Hos oss finner du verktøyene som forenkler, forbedrer og digitaliserer det kreative arbeidet.

Slik kan du være kreativ med Mac.

Med iMovie, GarageBand og Bilder kan du enkelt lage flotte filmer, sanger og bilder, og dele dem med venner og familie - selv om du aldri før har tatt i et instrument eller tror du er en fotograf.

Gjør hybelen klar til fest!

Studietiden er sosial og sammenkomstene er ofte mange! Enten du ønsker å samle gjengen en vanlig torsdag eller du skal feire at eksamen endelig er over, er lyd og lys essensielt for å skape den rette stemningen på festen.

Tips til underholdningskvelden.

Finnes det noe koseligere enn å krype sammen i sofaen foran TVen med gode venner en sen høstkveld? Se våre beste tips til en vellykket underholdningskveld!

Dine fordeler som student.

Som student eller lærer har du alltid noen fordeler når du handler hos oss.