Vi kan studentliv.

Studentlivet er spennende, altoppslukende og opplevelsesrikt, men det kan også være krevende og utfordrende til tider. Med riktig verktøy tilpasset din studiehverdag, blir det enklere å stille godt forberedt i alle anledninger. Vi i Eplehuset kan studentliv.

Se våre beste tips her!

 


Hvorfor skal jeg velge Mac til studiene?

Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig. Den leveres med et sett fantastiske apper som du vil nyte godt av i studietiden. Se flere goder grunner til hvorfor du bør velge Mac.

Hvorfor skal jeg velge iPad til studiene?

iPad åpner for stadig nye læringsmuligheter. Den er et kraftig verktøy som studenter elsker å bruke. Tynne, lette og solide iPad gir studieteknikk et helt nytt innhold, og gjør at forelesninger blir mer engasjerende enn noen gang.

Digital studieteknikk

Lær hvordan du samler, noterer, strukturerer og bearbeider digital informasjon, og få en bedre hverdag med god studieteknikk på digitale plattformer.

Hvilken Mac skal jeg velge?

Skal du kjøpe ny Mac og er usikker på hvilken modell, hvor stor harddisk du trenger eller hva som passer best til ditt bruk? Det kan vi fortelle deg.

Skal jeg velge Mac eller PC til studiene?

Valget mellom Mac og PC kan være vanskelig. Spesielt om man ikke kjenner godt nok til forskjellene mellom dem. Vi ser nærmere noen av de viktigste.

Hvorfor skal jeg velge Mac til studiene?

Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig. Den leveres med et sett fantastiske apper som du vil nyte godt av i studietiden. Se flere goder grunner til hvorfor du bør velge Mac.

10 herlige Mac-tips

Snarveier, ordbok, lese opp tekst; det er alle Mac-tips som garantert gjør det enklere og morsommer å studere. Sjekk ut alle tipsene våre og få unna oppgavene på 1-2-3.

Gjør studietiden til en lek!

Vi har Apple-produktene og tilbehøret som gjør studietiden til en lek, gir deg bedre oppgaver og arbeidsro - uansett hvor du er.

Våre beste tips til lesesalen

Å være student er en fulltidsjobb. Se våre beste tips for å prestere godt og tilegne deg den kunnskapen du trenger.

Ta en velfortjent pause og tren

Å trene bidrar til bedre konsentrasjon og gjør at vi presterer optimalt på andre områder også. Lær hvordan iPhone og Apple Watch som treningspartner hjelper deg i studietiden

Går du kreative studier?

Da vil du elske disse Apple-produktene! Hos oss finner du verktøyene som forenkler, forbedrer og digitaliserer det kreative arbeidet.

Slik kan du være kreativ med Mac

Med iMovie, GarageBand og Bilder kan du lage flotte filmer, sanger og bilder - selv om du aldri før har tatt i et instrument eller tror du er en fotograf.

Gjør hybelen klar til fest!

Enten du ønsker å samle gjengen en vanlig torsdag eller du skal feire at eksamen endelig er over, så er lyd og lys essensielt for å skape den rette stemningen på festen.

Tips til underholdningskvelden

Finnes det noe koseligere enn å krype sammen i sofaen foran TVen med gode venner en sen høstkveld? Se våre beste tips til en vellykket underholdningskveld!

Dine fordeler som student

Som student eller lærer har du alltid noen fordeler når du handler i våre butikker og på nett. Rabatt, betalingsutsettelse og produkter som passer perfekt til utdanning.