Fordeler.

Våre ansatte kan alt om Apple sine produkter, og kan hjelpe deg å finne den perfekte Mac-en til ditt studie. Vi tilbyr kurs, demonstrasjoner og arrangementer som kan hjelpe deg å bli mer produktiv og ha det mer moro med Mac-en. Vi tilbyr support i våre butikker, så om du vil kan vi innstallere ny maskinvare og programvare for deg med det samme, så du kan begynne med skolearbeidet straks du kommer hjem. Også har vi alltid gode tips og råd her: Vi kan studentliv.


 

Student- og lærerrabatt.

Som student (du må være 16 år eller eldre) eller lærer får du alltid 5% rabatt på alle Mac og iPad når du handler hos oss. Du får også alltid 5% rabatt på skjermbytte på iPhone. Denne rabatten får du både i vår nettbutikk, alle våre butikker og servicesenter.

Gyldig dokumentasjon for studenter er enten studentbevis med gyldig datering (inneværende semester) eller stemplet dokumentasjon fra skolen om at du er elev/student, samt legitimasjon med bilde. Lærere må ha gyldig legitimasjon med bilde, samt enten ansattbevis eller bekreftelse fra skoleadministrasjon om ansettelsesforhold datert i inneværende semester. Husk å ta med gyldig dokumentasjon, eller laste opp gyldig dokumentasjon - hvis du handler i nettbutikken. Studentprisen blir oppdatert når du har registrert deg som "Privatkunde Student" i kassen.

NB! Studentrabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. Dersom vi har kampanjepris på Mac, vil de som kvalifiserer til studentrabatt tilbys den laveste gjeldende prisen: Enten den generelle kampanjeprisen, eller veiledende pris fratrukket studentrabatt.

 


 

Kjøp nå og betal fra 199 per måned.

Med Handlekonto kan du kjøpe det du har lyst på i dag, og betale litt hver måned. Eller utsette betalingen i 4 måneder for kun kr 275. Du betaler ingen renter i den betalingsfrie perioden, og kan handle for inntil kr 50 000. Husk også at du alltid har fri frakt ved alle bestillinger!

Velg "Delbetalint/betalingsutsettelse" når du sluttfører bestillingen
Søknaden behandles umiddelbart
Betalingsutsettelse i 4 måneder

Om finansiering: Finansiering på eplehuset.no tilbys i samarbeid med Santander Consumer Bank. Delbetaling / Betalingsutsettelse forutsetter inngåelse av kredittavtale med kredittkort etter kredittvurdering med følgende priseksempel: Eff. rente 29,7 %, kr 20 000 o/12 mnd, kostnad kr 2 962, totalt kr 22 962. Vilkår gjelder.

 


 

En Mac har alt du trenger til utdannelsen. Og fritiden.

Uansett hvilken Mac du velger, får du en datamaskin med den nyeste teknologien som er klar til å hjelpe deg med å gjøre utrolige ting fra første dag. Mac er basert på verdens mest avanserte operativsystem, og den er like brukervennlig som den er kraftig. Og den er fullpakket med Apple-apper for kreativitet, slik at du kan samarbeide med andre og lage imponerende prosjekter.

 

 

 

Denne artikkelen handlet om: