Tilbake til Studentliv

Våre beste tips til lange dager på lesesalen


Oppdatert: Juni 2024


Vi har produktene som gjør tiden på lesesalen mer produktiv.

 

Tilbake til Studentliv

Våre beste tips til lange dager på lesesalen


Oppdatert: Juni 2024


Vi har produktene som gjør tiden på lesesalen mer produktiv.

 

Tilbake til Studentliv

Våre beste tips til lange dager på lesesalen


Oppdatert: Juni 2024


Vi har produktene som gjør tiden på lesesalen mer produktiv.

Få maks utbytte av stoffet som blir formidlet.

Hvis den personlige datamaskinen ble funnet opp i dag – hvordan ville den ha sett ut? Den ville vært kraftig nok til å løse alle oppgaver. Lett nok til å bli tatt med overalt. Og så intuitiv at du kunne bruke den akkurat hvordan du ville – med berøringer, med et tastatur eller med en penn. Kort sagt ville den ikke ha vært en PC. Den ville ha vært nye iPad. iPad er utrolig tynn og lett, men har likevel en praktfull skjerm. Den er et kraftig verktøy for læring, og lett å ha med både i og utenfor lesesalen.

Riktig verktøy som gir deg maks utbytte av stoffet som blir formidlet, er nøkkelen til gode resultater. Og med iPad og Apple Pencil for hånden, kan du enkelt skrible ned notater, illustrasjoner og tegninger som gjør det lettere å huske pensum før eksamen. Og visste du at iPad er perfekt for gruppearbeid og kollokvier? Hent frem relevante pensumartikler, noter ned ideer eller lag presentasjoner– mulighetene er mange!

 

 

 

Fullstendig arbeidsro med de riktige hodetelefonene.

For å tilegne deg kunnskapen du trenger, er det viktig å tenke over hvordan du presterer best. Ofte kan det bety å bare lukke verden helt ute og oppleve fullstendig arbeidsro - uansett hva som skjer rundt deg på lesesalen. Det får du det ved hjelp av noen støyreduserende hodetelefoner. Da kan du bare nyte musikken og fokusere fullt ut på oppgavene, uten å bli påvirket av omgivelsene. Fra morgen til kveld.

 

AirPods

Klar for hvert eneste øyeblikk.

Når du har funnet plassen din og satt deg ned skal alt selvfølgelig bare fungere. Det betyr å stille mer forberedt, ikke miste verdifull tid eller gå glipp av et øyeblikk fordi man ikke har riktig programvare, porter eller nok med strøm. Med Office 365 får du de nyeste versjonene av programmene du allerede kjenner og bruker, som Word, Excel og PowerPoint. Enten du jobber fra din Mac eller iPad. Send og del dokumenter mellom dine enheter, eller med kollokviegruppen og foreleser. Har de ikke Word, kan du allikevel gi dem tilgang til dokumentene dine i en browser, så arbeidet ditt vises akkurat sånn som du mente det skulle se ut.

Og for alle øyeblikkene når du vil vise fram det flotte arbeidet på storskjerm eller holde en presentasjon, Satechi Multiport-adapter lar deg koble til med 4K-oppløsning og nyte storslåtte bilder i høy oppløsning. Med to USB-porter i tillegg har du muligheten til å koble flere tilbehør til din Mac samtidig. Da stiller du forberedt.

 

Adaptere og lading

 

Denne artikkelen handlet om: