Fjernsupport og kjøpshjelp

Få hjelp fra der du er.

 

Fjernsupport og kjøpshjelp

Få hjelp fra der du er.

 

Kjøpshjelp

Få kjøpshjelp fra stua

Lurer du på hvilken Mac som er best for deg eller hva du trenger for å bygge et hjemmekontor?

Med kjøpshjelp via telefon eller video får du opptil 20 min, helt gratis, i ro og mak sammen med en av våre kunnskapsrike kollegaer. Vi veileder deg hele veien, fra bestilling til levering, enten du ønsker å få det levert rett hjem eller hente det i butikk. Valget er ditt og tiden med oss er bare din.

Kr. 0,- / opptil 20 min

 

 

Køfri handel

Køfri handel i butikk

I alle våre butikker kan du booke køfri handel for kjøp av produkter. Det gir deg garantert 15 min hjelp til avtalt tid, uten kø!

Hos oss er du alltid velkommen, både i og utenfor åpningstid. Midt i blinken når du trenger at det går ekstra raskt, bare vil hoppe foran køen - eller unngå den helt. Trenger du support, kan du booke Supporttime.

Kr. 0,- / inntil 15 min

   

 

 

Fjernsupport

Fjernsupport

Har du et Apple-produkt som ikke helt fungerer som det skal eller du trenger guide for å komme i gang?

Når du booker fjernsupport får du hjelp til problemet av en Apple-ekspert som har solid erfaring, og som løser aktuelle problemer raskt og effektivt. Det kan være alt fra problemer knyttet til innlogging, programvare til sammenkobling av Apple-enheter. Opplæring får du med på kjøpet.

Kr. 400,- / opptil 20 min

 

 

Raske guider

Raske guider

Vi gir deg verktøyene for å løse det selv.

Under Raske guider finner du svar på ofte stilte spørsmål og de mest typiske supporthenvendelsene vi får fra våre kunder. Eksempler på dette kan være hvordan skru av Finn iPhone eller hva man kan gjøre om man har mistet en AirPod eller etuiet. Guidene er også for deg som lurer på om feilen er noe man kan løse selv eller må få levert inn på service. Sjekk guiden først og se om vi har en løsning for deg.

 

 

Blogg

Vår blogg

Når det er på tide med litt inspirasjon.

Visste du at du kan bruke iPad som en ekstra skjerm til en Mac eller "Hei, Siri" til å skru av lyset på kjøkkenet? I et hvert Apple-produkt finnes det så utrolig mange muligheter, og vi kjenner til hver eneste én. For deg som trenger et avbrekk i hverdagen har vi derfor fylt bloggen vår med dyptgående kunnskap og begeistrede detaljer, så du kan lese, lære og bli inspirert - rett fra din egen stue.