Raske guider

Om iPhone og iPad.

Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker en iPhone og iPad, feilsøker og tar sikkerhetskopi. Eplehuset hjelper deg med alt du trenger på iPhone og iPad.

 

Raske guider

Om iPhone og iPad.

Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker en iPhone og iPad, feilsøker og tar sikkerhetskopi. Eplehuset hjelper deg med alt du trenger på iPhone og iPad.

 

 

Installasjon og oppgradering

Slik konfigurerer du en iPhone, iPad eller iPod Touch

Finn ut hvordan du konfigurerer og setter opp en iPad, iPhone og iPod Touch. Med bare et par tastetrykk er de satt opp til dine preferanser og smak.


 

Slik oppdaterer du iPhone, iPad og iPod touch

Finn ut hvordan du oppdaterer iPhone, iPad eller iPod touch til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS – trådløst eller med datamaskinen.


 

Slik gjenoppretter du din iPhone

Opplever du sporadiske feil, skal selge eller gi bort iPhone, eller ønsker å gå tilbake til fabrikkinnstillingene? Vi viser deg hvordan du gjenoppretter iPhone

Før du selger eller gir bort en iOS-enhet

Før du skal selge eller gi bort en iPhone, iPad eller iPod Touch er det viktig at du fjerner personlig informasjon og data. Vi viser deg hvordan.


 

Slik setter du opp e-post på iPhone

Følg disse trinnene for å legge til en e-postkonto, som iCloud, Google, Outlook og Telenor, på din iPhone eller iPad.


 

Slik rengjør du Apple-produktene dine

Få gode anbefalninger for hvordan rengjøre dine Apple-produkter, holde dem rene og frie for bakterier, samtidig som du ikke påfører dem skade.

Tvungen omstart på iPhone

Hvis iPhone ikke reagerer og du ikke kan slå den av og på, kan du prøve å tvinge den til å starte på nytt. Slik gjør du det.


 

Tvungen omstart på iPad

Hvis iPad ikke reagerer og du ikke kan slå den av og på, kan du prøve å starte den på nytt. Slik gjør du det.


 

Sikkerhetskopi og overføring

Sikkerhetskopiering av iPhone, iPad eller iPod touch

Med automatisk sikkerhetskopiering via iCloud kan du være sikker på at bildene dine ligger trygt lagret i skyen hvis noe skulle skje med telefonen. Vi viser deg stegene.


 

Hvordan overføre innhold til ny iPhone eller iPad?

Med en ny iPhone eller iPad ønsker du selvsagt å raskt ta den i bruk. Vi viser deg hvordan du enkelt overfører innhold fra din gamle iPhone eller iPad til den nye, enten via iCloud eller iTunes.


 

Flytte fra Android til iPad, iPhone eller iPod Touch

Om du tidligere har brukt Android og nå skal bruke iPhone, iPad eller iPod Touch, så kan du overføre innhold ved hjelp av Flytt til iOS-appen. Vi viser deg hvordan.

Slik fjerner du spamkalendere og invitasjoner

Hvis du får uønskede kalenderinvitasjoner eller varslinger om arrangementer, kan det hende du ved et uhell har abonnert på en spamkalender. Se hva du kan gjøre for å skjule eller slette dem.


 


 

Hvor er? (Finn iPhone)

Slik setter du opp Hvor er? eller Finn iPhone, iPad og Mac

Med Hvor er? / Finn min kan du beskytte Apple-produktene dine dersom du skulle miste eller bli frastjålet dem. Vi viser deg hvordan sette opp tjenesten


 

Slik skrur du av Finn iPhone eller Hvor er?

Vi viser deg alle måter du kan skru av Finn iPhone eller Hvor er? på din iPhone, Apple Watch, iPad og Mac. Det trenger du om du skal gi dem bort eller de må repareres.


 

Ved reparasjon og service

Slik finner du serienummeret til ditt Apple-produkt

Lurer du på hvor du finner serienummeret på din Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods eller Apple TV? Det finner du på flere steder. Her viser vi deg hvor.


 

Glemt sikkerhetskoden eller er enheten deaktivert?

Hvis du har glemt sikkerhetskoden til iPhone, iPad eller iPod Touch, eller hvis enheten er deaktivert, kan du følge disse trinnene for å åpne enheten igjen.


 

Slik får du byttet skjerm på iPhone

Hos oss får du byttet skjerm av autoriserte teknikere. Alltid med dine garanti- og reklamasjonsrettigheter i behold. Les hvorfor du bør velge Eplehuset


 

Skjermbytte på iPhone

Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg med skjermbytte på de fleste iPhone - uansett hvor den er kjøpt. Vi gjør det på timen!


 

Batteribytte på iPhone

Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg med skjermbytte på de fleste iPhone - uansett hvor den er kjøpt. Vi gjør det på timen!


 

Reparasjon av iPad

Vi har Apple-verksteder og butikker i hele landet, og hjelper deg med garanti og reklamasjon, knust skjerm, programvare og mer. Se priser, reparasjoner og book tid på eplehuset.no


 

Trenger du hjelp med noe annet?

Trenger du hjelp med noe annet?