Raske guider

Om Mac.

Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker Mac, feilsøker og tar sikkerhetskopi.
Eplehuset hjelper deg med alt du trenger på Mac.

 

Raske guider

Om Mac.

Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker Mac, feilsøker og tar sikkerhetskopi. Eplehuset hjelper deg med alt du trenger på Mac.

 

 

Installasjon og oppgradering

Slik oppgraderer du til macOS Catalina

Den nyeste versjonen av macOS er her - macOS Catalina. Finn ut hvordan du laster ned og installerer den på din Mac.


 

Slik reinstallerer du Mac

Om du opplever sporadiske feil, skal selge Macen eller ønsker å gå tilbake til fabrikkinnstillinger så trenger du å reinstallere. Vi viser deg hvordan.


 

Før du selger eller gir bort din Mac

Før du skal selge eller gi bort din Mac er det viktig at du fjerner personlig informasjon og data. Vi viser deg hvordan. 

Sikkerhetskopi og overføring

Slik tar du en sikkerhetskopi

Redd for å miste dataene dine og vil være føre var? Vi viser deg hvordan du tar backup med Time Machine - den enkleste måten å sikre innholdet på din Mac.


 

Gjenopprette Mac fra en sikkerhetskopi

Med en Time Machine-sikkerhetskopi kan du overføre filene tilbake til en Mac, til eksempel om harddisken er slettet ved reparasjon eller du har kjøpt deg ny Mac.


 

Slik bruker du overføringsassistent

Har du nylig kjøpt deg ny Mac? Ved hjelp av Overføringsassistent kan du enkelt flytte over bilder, dokumenter og programmer fra din gamle maskin.


 

 

Feilsøk og nullstilling

Tilbakestille NVRAM og SMC på din Mac

Om du opplever at Macen oppfører seg rart så kan det være et godt tips å tilbakestille NVRAM og SMC. Vi viser deg hvordan du gjør det og løser problemer


 

Nullstill AirPort-basestasjon

Dersom du har mistet passordet eller AirPort ikke lenger reagerer som forventet, kan det å nullstille basestasjonen hjelpe. Vi viser deg hvordan du tar en myk eller hard nullstilling.


 

Har du problemer med WiFi på Mac?

Macen kommer med programvare som hjelper deg å identisere og løse Wi-Fi-problemer. Bli kjent med Wireless Diagnostics og hva det kan gjøre for deg.


 

Service på Mac

Slik finner du serienummeret til ditt Apple-produkt

Lurer du på hvor du finner serienummeret på din Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods eller Apple TV? Det finner du på flere steder. Her viser vi deg hvor.


 

Slik skrur du av Finn iPhone eller Hvor er?

Vi viser deg alle måter du kan skru av Finn iPhone eller Hvor er? på din iPhone, Apple Watch, iPad og Mac. Det trenger du om du skal gi dem bort eller de må repareres.


 

Reparasjon av Mac

Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg med Mac - uansett hvor den er kjøpt. Hos oss får du reparert din Mac av Apple-eksperter.


 

Trenger du hjelp med noe annet?

Trenger du hjelp med noe annet?