Eplehuset for bedrifter


I Eplehuset står vi alltid klare til å hjelpe deg som kunde. Enten du vil handle i en av våre butikker, trenger hjelp med service og support eller har behov for tjenester som skyløsninger og backup. Vi er eksperter på Apple og vi tilbyr et bredt og relevant sortiment av tilbehør til dine Apple-produkter.

Med tjenester og produkter fra Eplehuset sørger vi for at de ansatte kan jobbe både trygt og effektivt. Med butikker over hele landet, nettbutikk og kundesenter er vi tilgjengelig - uansett hvor og hvordan du ønsker å handle. Du får også full oversikt på alle dine kjøp og servicesaker, og svært rask levering.  Og husk: Vi er Apple sin prioriterte partner i Norge!

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss på bedrift@eplehuset.no eller 73 87 87 90
 


Våre tjenester

Vi tilbyr Office 365 tilpasset din bedrift. Og har skreddersydde løsninger for bedrifter med Eplehuset Backup og Eplehuset Support. La oss hjelpe deg å avdekke bedriften sine behov og finn tjenesten som passer.  

 

For kunder

Som bedrift kan du handle alt av Apple-produkter og håndplukket relevant tilbehør for din bedrift i alle våre 22 butikker. Du kan også benytte vår nettbutikk, og få fri frakt uansett ordrestørrelse. Vi leverer alle lagervarer på 1-3 dager.

 

Finansiering og fakturaavtale 

I Eplehuset tilbyr vi finansieringløsninger som fordeler anskaffelsesutgifter over en avtalt periode. Og for å gjøre kjøpsprosessen så enkel som mulig tilbyr vi kredittsalg til bedrifter og offentlige institusjoner. Her kan du søke om fakturaavtale.

 

Kunnskapsfrokost

Eplehuset inviterer jevnlig til kunnskapsfrokost i lokale butikker landet rundt. Temaet vil variere fra gang til gang, med utgangspunkt i foredrag og demonstrasjoner av konkrete produkter og løsninger.