Finansiering.

I Eplehuset tilbyr vi finansieringløsninger som fordeler anskaffelsesutgifter over en avtalt periode. Firmaets soliditet og kapital blir bevart ved anskaffelse av utstyr, og utgiftene er fradragsberettigede på lik linje med vanlig kjøp. Spør oss gjerne om leietilbud ved investeringsplaner så presenterer vi finansieringsløsning og leiepris på aktuelt utstyr.

Hvorfor leie i stedet for å eie?

Gjennom å tegne leasingavtale med Eplehuset sikres bedriften forutsigbare kostnader som fornenkler budsjettprosessen. Man slipper å binde opp kapital, forenkler regnskapsarbeidet og det er enklere å skifte ut og oppgradere utstyret.
 

Vår samarbeidspartner.

Siemens Financial Services er Eplehusets samarbeidspartner på finansieringsløsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor. Siemens Financial Services er en ledende leverandør av IT-finansiering i Norden.

Spørsmål? Kontakt vårt bedriftssenter på bedrift@eplehuset.no eller telefon 73 20 24 00.

Tilbakekjøp.

Eplehuset tilbyr gjenkjøp av produkter som ikke lenger skal benyttes, verdien på produktene avgjøres basert på alder og tilstand.

Dette kan gjøres med eksisterende maskinpark for å gjøre investering i nytt utstyr rimeligere, eller det kan avtales tilbakekjøpsverdi på det nye utstyret ved endt leasingperiode. Dette gir forutsigbarhet og lavere leasingkostnad.


Fakturaavtale.

For å gjøre kjøpsprosessen så enkel som mulig tilbyr vi kredittsalg til bedrifter og offentlige institusjoner.
 

Få bedre kontroll på kostnadene.

Gjennom en firmaavtale hos oss vil alle innkjøp faktureres dere direkte, noe som gir bedre kontroll på kostnadene og enklere levering. Som fakturakunde kan du få varene levert gjennom Posten/Bring fra vårt sentrallager med rask behandlingstid. Ditt firma får også mulighet til å handle på faktura fra vår nettbutikk.


Spørsmål? Kontakt vårt bedriftssenter på bedrift@eplehuset.no eller telefon 73 20 24 00.

 

 

Handle for bedriften?

Som bedrift kan du handle alt av Apple-produkter og håndplukket relevant tilbehør for din bedrift i alle våre 22 butikker. Du kan også benytte vår nettbutikk, og få fri frakt uansett ordrestørrelse. Vi leverer alle lagervarer på 1-3 dager.

Du kan lese mer om alle våre betalingsalternativer, frakt og salgbetingelser her.

Eller trenger du tips til gaver som begeistrer de ansatte? Det finner du her.