Våre leverandører.

Vi samarbeider med de beste og mest veletablerte leverandørene i markedet, som Apple, Adobe, Cisco og Dropbox, for at du skal få det beste tilbudet.

 

 

Våre leverandører.

Vi samarbeider med de beste og mest veletablerte leverandørene i markedet, som Apple, Adobe, Cisco og Dropbox, for at du skal få det beste tilbudet.

 

Adobe  I  Microsoft  I  Dropbox

 

 

 

Adobe

Med vårt samarbeid er Eplehuset trygge på at våre bedriftskunder får verdens ledende verktøy, fra Photoshop og InDesign for fotografer og designere, til Premiere Pro for videografer og nettskytjenester som gjør at teamet kan lage innhold og samarbeide uansett hvor i verden og fra hvilken som helst enhet. Alt fungerer optimalt takket være de kraftige ressursene i Creative Cloud, så bedriften kan arbeide helt problemfritt.

Våre konsulenter hjelper dere gjerne å komme i gang og finne løsningen som passer best for dere.

Ta kontakt med oss >

Dropbox

Eplehuset tilbyr Dropbox for bedrifter fordi vi vet det gir de nødvendige løsningene bedriftene trenger. Alt fra bransjeledende synkronisering og all lagringsplassen dere trenger, til automatisk backup og administrative kontrollverktøy, sikker integrasjon med Microsoft og stor brukervennlighet for de ansatte. Det gjør at med Dropbox for bedrifter kan dere få hjelp til å kutte kostander og øke produktiviteten.

Ta kontakt med oss >

Microsoft

Office 365 gir dere profesjonell e-post og verktøy for samarbeid, og alltid tilgang til siste utgave av Office-programvaren på alle bedriftens enheter. Office 365 fungerer selvfølgelig perfekt sammen med Mac, og er integrert med både MacOS og iOS på iPhone og iPad.

Med Office 365 kan vi tilby komplette og integrerte løsninger, som er skreddersydd uansett størrelsen på bedriften og instutisjonen - enten det gjelder for små- og mellomstore bedrifter, selskaper med over 300 ansatte eller utdanningssektoren.

Les mer om Office 365 >

 

AppleCare for Enterprise

Med AppleCare for Enterprise jobber Apple-eksperter side om side med teamet ditt og sørger for problemfri drift av både Apple-enheter og IT-systemer. Du får en egen kontaktperson i AppleCare, døgnåpen support hele uken, reparasjon på stedet og forsikring mot uhell. Bedriften din er i trygge hender med AppleCare for Enterprise.

Inngå en AppleCare for Enterprise-avtale med Eplehuset for å hjelpe IT-teamet ditt med å yte support på alle Apple-enhetene i bedriften.

Les mer om AppleCare >

 

Apple (DEP)

Utrullingsprogrammet (DEP) er en rask og strømlinjeformet metode for å distribuere virksomhetens iOS-enheter. Med DEP kan du sørge for at brukerne kommer raskt i gang uten at du fysisk må ta i enhetene eller klargjøre dem.

Som Apple Premium Reseller og Apple Solution Expert er våre bedriftskonsulenter eksperter på alt fra Apple. Vi har lang erfaring med utrulling og administrasjon av enheter, som Apple (DEP), og hjelper dere gjerne med oppsettet for å raskt komme i gang og få mer ut av utrullingsprogrammet.

 

Apple Business Manager

Uansett om du har ti Apple-enheter eller ti tusen, er det enkelt å rulle dem ut og administrere dem med Apple Business Manager. Tjenesten fungerer sømløst med MDM-løsninger, så du kan sette opp Mac, iPad, iPhone og Apple TV trådløst – uten å måtte konfigurere dem manuelt.

Ta kontakt med oss og så hjelper vi dere med å komme i gang.

 

 

 

Jamf (MDM)

Eplehuset tilbyr spesialtilpasset MDM (Mobile Device Management) for komplett kontroll og styring av enheter i et utdanningsmiljø med Jamf, tidligere ZuluDesk.

Jamf er et dedikert system for utdanningssektoren. Systemet er bygget opp for å gi IT-avdelingen den nødvendige styringen og sikkerheten, lærerne full kontroll over elevenes tilganger, innhold og fokus, og ikke minst foreldre den nødvendige styringen av muligheter etter skoletid.

Les mer om Jamf >

 

 

ChrashPlan  I  Klientkontroll  I  Support

 

 

 

Eplehuset Backup

Eplehuset tilbyr tjenesten CrashPlan fra Code42 som gir sikker og kontinuerlig backup til en skytjeneste basert på servere i Norge. Systemet kan også ta samtidig backup til lokale disker eller andre maskiner. Prosessen overvåkes og rapporterer om manglende backup både til kunden og kundens konsulent i Eplehuset slik at man raskt kan iverksette nødvendige tiltak. En egen applikasjon gir sikker tilgang til alle data også når du er borte fra maskinen – enten man sitter på Mac, Windows, Linux, iOS eller Android.

Erfarne konsulenter i Eplehuset bistår med installasjon og igangsetting av CrashPlan, og vi kan håndtere hele prosessen gjennom fjernstyring slik at man sparer kostnader for reise og bistand ute hos kunde.

Les mer om Eplehuset Backup >

Klientkontroll

Med Eplehuset Klientkontroll overvåkes over 100 mulige feilkilder kontinuerlig, slik at feil kan rettes før det fører til tap av data eller verdifull tid. Du får også en dedikert kontaktperson hos oss og har tilgang til Eplehusets efarne supportkonsulenter med rabatterte priser om du skulle trenge hjelp.

En egen hjelpemeny i menylinjen på din Mac gir deg rask tilgang til våre supportressurser, og gjør det lett å sette i gang med fjernstyring. Vi som hjelper deg har allerede tilgang på mye av informasjonen vi trenger, så du slipper å lete etter serienummer, lure på hvilken versjon av macOS du har eller hvor mye RAM som er installert. Alt dette vet vi.

Ta kontakt med oss for råd og veiledning >

 

Eplehuset Support

Komplett support for maskin- og programvare, tilpasset dine behov. Med Eplehusets supportpakker får man i utgangspunktet brukerstøtte pr telefon, samt Eplehuset Klientkontroll med overvåking og fjernsupport. I de høyere pakkene kan man også få support for Office 365 og CrashPlan, eller få bistand til problemløsing i 3. part programvare, serverovervåking eller til og med direktesupport for hver enkelt bruker i bedriften.

Les mer om supportpakkene >