Sist oppdatert: 21. desember 2023

Levering før jul

Under finner du bestillingsfristene ved handel på eplehuset.no før jul. Det er lurt å være ute i god tid, slik at varene rekker frem til jul. Fristene forutsetter at alle bestilte varer er på lager ved bestilling og kapasitet hos valgt fraktleverandør.
 

Oppdateringer:
Informasjon fra Bring vedrørerende stormen "Pia"

 

Hent i butikk:

  • Bestill senest lørdag 23. desember kl 11.00: Gjelder i alle våre butikker!


Porterbuddy:

  • Bestill senest fredag 22. desember kl 12.00

Porterbuddy er tilgengelig i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Tilgjengelig leveringstidspunkt iht. til kapasitet hos Porterbuddy vises i kassa.

 

Servicepakke:

  • Bestill senest mandag 18. desember kl 23.59: Gjelder for alle som bor innen postnummer 0000 – 7999
  • Bestill senest fredag 15. desember kl 13.00: Gjelder for alle som bor innen postnummer 8000 – 9999

Pakker vil normalt utleveres allerede neste dag, men grunnet store pakkevolumer/begrenset flykapasitet, kan dette dessverre ikke garanteres. For enkelte postnummer i Troms og Finnmark må det påregnes 1 dag lengre fremsendingstid.

I perioden 22.11.23 - 02.01.23 vil fremsendingstiden øke med inntil 1 dag. Pakker til mottakere utenfor kjerneområde kan i noen tilfeller få ytterligere 1-2 dager lengre fremsendingstid. Pakker adressert til postbokser vil bli forsinket.

 

Ekspress over natten:

  • Bestill senest tirsdag 19. desember

 

Informasjon fra Bring 21.12.2023:

"Stormen "Pia" som allerede merkes på Vestlandet, Sør-Vestlandet og Østlandet vil føre til forsinkelser i store deler av Sør-Norge det neste døgnet. Akkurat hvor store forsinkelser, er vanskelig å være konkret på nå, men det vil bli forsinkelser mellom Østlandet og Vestlandet på transporter i kveld/natt.

Likedan vil det mange steder påvirke lokale transporter inn til terminaler i ettermiddag/kveld, og likeledes i distribusjon til kunder og Post i butikk/pakkeboks i morgen, fredag 22.12.23.

Posten Bring er veldig ajour med produksjonen av brev, pakker og stykkgods, så det som er innlevert innen frist, vil i all hovedsak bli levert til jul. Uværet det neste døgnet kan gjøre at noen av de siste volumene vi skulle levert ut fredag blir forsinket, men vi setter inn alt vi kan av ressurser for å minimere skadevirkningene, og kjører ekstra lørdag ved behov."

Les mer på bring.no