Skole og utdanning


Nysgjerrighet. Undring. Utforsking. Lite er så spennende og givende som å lære nye ting. Med tiden har også måten å lære på utviklet seg, og behovet for både avanserte og tilpassede produkter, systemer og tjenester er stadig økende. Og det er her Eplehuset har sin styrke og sitt engasjement.

 

Gjennom mange år har Eplehuset bygget opp solid erfaring og kompetanse for å være en trygg, lokal og tilstedeværende ressurs for alle aktørene i utdanningsløpet. En solid leverandør for lærestedet, en trygg støttespiller for eleven, en kunnskapsrik og motiverende ressurs for læreren og en betryggende partner for foreldrene.

Vårt tette samarbeid med Apple gir oss fortløpende innsikt og kompetanse i utviklingen og mulighetene innen utdanningssektoren. Vi tilpasser løsninger etter lærestedets behov,  jobber knallhardt for oppnåelse av digitale læringsmål og bistår i overgangen til 1-til-1 miljø i klasserommet.

Eplehuset har et eget team som jobber med fullt fokus på utdanningssektoren, enten det er barnehage, universitet, folkehøyskole eller fagskole. Vi vet at de digitale læringsmålene ikke nås ved å bare dytte datautstyr inn i klasserommet. Derfor er vårt fokus på den pedagogiske bruken av utstyret, og Eplehuset er med i alle delene av økosystemet.

 

Vi skal gjøre en forskjell, og vi er stolte av det. Eplehusets innsats skal gi seg utslag i resultatene lærestedet og elevene oppnår.

 

Send oss gjerne e-post til skole@eplehuset.no eller ring 73 87 87 90 for å komme i kontakt med oss for løsninger tilpasset din skole.

Eplehuset- din utdanningspartner

Vi selger ikke bare Apple-produkter. Vi lever for disse produktene, og kan med stolthet si at vi er eksperter på Apple. Nettopp derfor er utdanning et så viktig satsningsområde i Eplehuset. Vi ønsker å være med å gjøre en forskjell og mener vi har kompetansen til å gjøre det.

Våre tjenester

Eplehuset tilbyr blant annet finansieringsløsninger, MDM løsninger, komplett support for maskin- og programvare - spesialtilpasset dine behov.

Vi samarbeider med RIKT

Eplehuset samarbeider tett med Rikt, spesialister når det kommer til å etablere et godt læringsmiljø på en digital platform

For lærere og foresatte

Eksperter på Apple - og utdanning

Som Solution Expert er Eplehuset ikke bare eksperter på Apple hardware, men selvfølgelig også relevant programvare for utdanning. Vi bistår deg med å finne fram til produktene og løsningene som hjelper deg å nå læringsmålene, enten du er pedagogisk ansvarlig, lærer eller elev. 

 

iPad i skolen

iPad forvandler måten lærere underviser på – og hvordan elever lærer. Den er tynn og lett, slik at elevene kan lære også langt utenfor klasserommet.

Mac i skolen

Uansett hvilken Mac du velger, får du en datamaskin med den nyeste teknologien som er klar til å hjelpe deg med å gjøre utrolige ting fra første dag.

Apper i skolen

Last ned Apple-utviklede apper for kreativitet og produktivitet på iPad og Mac, og gi elevene flere inspirerende undervisningsopplegg og læringsopplevelser.

Tilgjengelighet

Uansett hvilket Apple-produkt du velger er de utstyrt med en rekke innovative hjelpefunksjoner for elever med spesielle behov.

For IT

Utrulling av iPad og Mac i skolen 

Eplehuset har solid erfaring med å veilede skoler for trygg og optimalt innkjøp av iPad og Mac til skolen. Vi hjelper deg hele veien - fra henvendelse, innkjøp og utrulling til riktig løsning for support og vedlikehold i ettertid. 

Classroom

Klasserom er en kraftig, ny iPad-app som lærere kan bruke i undervisningen til å dele arbeid og administrere elevenheter.

Apple School Manager

Nye Apple School Manager er en enkel nettbasert portal som har alt administratorene trenger for å rulle ut iPad og Mac på skolene.

MDM

Med riktig løsning sikrer vi at skolen kan fokusere på det som er viktig - elevene og deres utdanning. 

AppleCare

Med AppleCare Protection Plan (APP) får du teknisk kundestøtte via telefon fra eksperter, og flere alternativer for maskinvareservice fra Apple.

For studenter

Mac til studiene

Du skal være trygg på at Eplehuset har kunnskapen, så du kan få mest mulig ut av ditt Apple-produkt under studiene - og på fritiden.

Rabatt og finansiering

Som student eller lærer får du alltid 5% rabatt på alle Mac når du handler hos oss.

Support og kurs

Vi i Eplehuset er ekspert på Apple-produkter. Bli med på et kurs eller to om OSX, iOS eller iCloud, så er du skoleklar!

Hvorfor velge Mac?

Har du ikke brukt Mac før, er ikke det noen grunn til å ikke kjøpe en. Apple-produkter er enkle, intuitive og brukervennlige.

Hvilken Mac skal jeg velge? 

Vi sammenligner og ser litt på de ulike modellene, så det blir enklere å finne Macen som passer best for deg. 

Referanser og historier

 

Apple Watch hos Statped

Les hvordan et samarbeid med Eplehuset og Kongsberg ga elever med Asperger eller ADHD mer kontroll og forutsigbarhet i skolehverdagen.

ElevMac

Siden 2010 har begrepet ElevMac vært en del av Eplehuset, og alle nye VGS elever i både Akershus og Rogaland Fylkeskommune