Som student eller lærer har du noen fordeler når du handler hos oss. 

Rabatt

Som student eller lærer får du alltid 5% rabatt på alle Mac og iPad når du handler hos oss. Denne rabatten får du både i vår nettbutikk og alle våre 22 butikker. Gyldig dokumentasjon for studenter er enten studentbevis med gyldig datering (inneværende semester) eller stemplet dokumentasjon fra skolen om at du er elev/student, samt legitimasjon med bilde. Lærere må ha gyldig legititimasjon med bilde, samt enten ansattbevis eller bekreftelse fra skoleadministrasjon om ansettelsesforhold datert i inneværende semester. 

Husk å ta med gyldig dokumentasjon, eller laste opp gyldig dokumentasjon - hvis du handler i nettbutikken (alle dok. må lastes opp som én enkelt fil)! Studentprisen blir oppdatert når du har registrert deg som "Privatkunde Student" i kassen. 

NB! Studentrabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. Dersom vi har kampanjepris på Mac, vil de som kvalifiserer til studentrabatt tilbys den laveste gjeldende prisen: Enten den generelle kampanjeprisen, eller veiledende pris fratrukket studentrabatt. 

Finansiering

Med vår studentfinansiering har du mulighet til å utsette betalingen, eller dele opp betalingen i faste månedsbeløp. Husk også at du alltid har fri frakt ved alle bestillinger. 

Kompetanse

Våre ansatte kan alt om Apple sine produkter, og kan hjelpe deg å finne den perfekte Mac-en til ditt studie. Vi tilbyr kurs, demonstrasjoner og arrangementer som kan hjelpe deg å bli mer produktiv og ha det mer moro med Mac-en. Vi tilbyr support i våre butikker, så om du vil kan vi innstallere ny maskinvare og programvare for deg med det samme, så du kan begynne med skolearbeidet straks du kommer hjem. 

En Mac har alt du trenger til utdannelsen. Og fritiden.

Uansett hvilken Mac du velger, får du en datamaskin med den nyeste teknologien som er klar til å hjelpe deg med å gjøre utrolige ting fra første dag. Mac er basert på verdens mest avanserte operativsystem, og den er like brukervennlig som den er kraftig. Og den er fullpakket med Apple-apper for kreativitet, slik at du kan samarbeide med andre og lage imponerende prosjekter. Usikker på hvilken Mac som passer deg? Les mer om hvordan velge riktig Mac, og hvorfor velge Mac til studiene.