iBooks Author.

 

I iBooks Author kan du enten slippe fantasien løs og lage egne sider eller du kan bruke Apples-designede maler til å komme igang.

 

 

Med iBooks Author kan du lage på enten iPad (kommer) eller Mac engasjerende lærebøker med lyd, interaktive bilder og oppgaver tilpasset alle elevene. Ved å lage Multi‑Touch-materiell gir lærerne elevene en ny måte å trene og uttrykke de grunnleggende ferdighetene på, øke fagkunnskapen, utforske og lære på. Ved bruk av iBooks Author vil også elevene ha mulighet til å lage egne lærebøker i sine fag og på den måten bidra i egen opplæring.
 
I iBooks Author kan du enten slippe fantasien løs og lage egne sider eller du kan bruke Apples-designede maler til å komme igang. Det finnes mange ulike sidelayouter innenfor hver mal. I appen kan du enkelt legge til tekst, filmer, grafikk, figurer, diagrammer og Multi-Touch widgeter. Du kan skap interesse ved å sett inn Multi-Touch widgets som spennende animasjoner, informative sidepaneler, interaktive Keynoter, underholdende og interaktive 3D-objekter. I iBooks Author er det også innebygd tilgjengelighet. Det vil si at Voice-Over teknologien kan brukes automatisk på innholdsfortegnelse, ordliste, widgets og tekst. Det er også mulig å legge til en tilgjengelighetsbeskrivelse til widgets og mediefil slik at de med synshemminger kan bruke dem.

Last ned iBooks Author her.


Skolearbeid.

 

 

Skolearbeid er en kraftig iPad-app som hjelper deg og elevene dine med å bruke iPaden mer effektivt. Du kan enkelt levere ut og samle inn oppgaver, holde løpende oversikt over elevenes fremdrift i utdannings- appene de jobber i, og kommunisere med hver enkelt elev i sanntid, uansett hvor de befinner seg. Den er også enkel å bruke for elevene. Oppgavene vises automatisk på iPad-enhetene deres, sortert etter innleveringsfrist og fag. Og Skolearbeid hjelper deg med å holde kontroll på hvordan elevene ligger an – slik at du kan skreddersy undervisningen til hver enkelt elev.

Last ned Lærerveiledning til Skolearbeid-appen for iPad.


Klasserom.

 

Klasserom er en kraftig, ny iPad-app som lærere kan bruke i undervisningen til å dele arbeid og administrere elevenheter. Lærere kan åpne en spesifikk app, et nettsted eller en lærebokside på hvilken som helst enhet i klassen eller vise elevarbeid på en TV, monitor eller projektor ved hjelp av Apple TV. De kan til og med nullstille en elevs passord, se hvilke apper elevene jobber i, og tildele en bestemt delt iPad for den timen. Klasserom-appen er lett å sette opp på lærerens iPad ved hjelp av MDM.

Last ned Klasserom-veiledning for lærere.