Velg Mac til studiene du også.

Lett å lære. Lett å like. Lett å bruke.

Har du ikke brukt Mac før, er ikke det noen grunn til å ikke kjøpe en. Apple-produkter er enkle, intuitive og brukervennlige. Macen har innebygde hjelpemidler som Dock, Launchpad, Finder og Spotlight, som hjelper deg til å arrangere filer, finne frem dokumenter, starte apper og få tak i informasjon. finder-launchpad

Alle programmene du trenger.

Som student har du behov for flere ulike programmer som skal hjelpe deg med tekstbehandling, presentasjoner, regneark og kanskje til og med bilde- og filmredigering. Alle nye Macer leveres med iPhoto, iMovie, Pages, Numbers og Keynote, som hjelper deg med å skrive, analysere data og presentere arbeidet ditt på en engasjerende måte. I tillegg får du også med alle de andre godsakene som OS X har å tilby, som Mail, FaceTime, Notater, Kart og mye mer.

Til å stole på.

Som student er man ekstra avhengig av at alt fungerer som det skal. Tekniske problemer som hindrer deg fra å jobbe effektivt med skoleoppgavene vil man helst unngå. En Mac har generelt langt færre problemer med virus, og man opplever sjeldnere at maskinen ikke responderer.

iBooks. En smartere måte å tilegne seg kunnskap på.

iBooks er fylt til randen med bøker og stoff som hjelper deg med å lære ethvert fag. Her finner du klassiske romaner, biografier, oppslagsbøker og lærebøker fra ledende forlag. iBooks-appen kan lastes ned gratis fra App Store på iOS-enheter, og den følger med i OS X Yosemite på Mac.

Lang batteritid.

Det er ikke alltid like lett å finne strøm på skoleområdet. Derfor har enhver Mac et batteri som varer gjennom alle undervisningstimene på én enkelt lading. Batteriet har en kapasitet på 9-12 timer, avhengig av hvilken Mac du velger.
batteritid

iTunes U. En endeløs rekke ressurser for læring.

iTunes U i iTunes inneholder utallige læringsressurser, blant annet forelesninger, videoer, bøker og annet – og alt er gratis. I tillegg kan lærerne eller foreleserne dine bygge opp iTunes U-kurs og gi deg alt fra oppgaver og undervisningsmateriale til støtteark via gratisappen for iPad og iPhone. Det har aldri vært enklere å gjøre seg klar til timen.


Alt fungerer sammen.

Med OS X Yosemite og iOS 8 fungerer enhetene sammen på smartere måter. Nå kan du ringe og motta iPhone-samtaler på Mac, selv om iPhonen din er i et annet rom. Send og motta både iMessage- og SMS-meldinger på Macen din. Bruk én enhet til å begynne å skrive en e-post eller et dokument eller å surfe på nettet – og fortsett direkte på en annen.

sømløst

Få bistand fra fagfolk.

I Eplehuset er vi spesialister på Mac. Vil du ha hjelp til noe, tilbyr alle våre butikker supporttjenester. Vi tilbyr også kurs, dersom du ønsker å få litt mer kunnskap om mulighetene med Mac. Hvis uhellet først er ute, har vi serviceavdelinger tilknyttet våre butikker. Veldig enkelt, og svært effektivt! Uansett hva du lurer på: Vi hjelper deg!