Beskyttelse som ikke omfattes av reklamasjonsretten

Trygghetsforsikring dekker uhell som ikke omfattes av reklamasjonsretten. Du kan for eksempel få produktet reparert eller byttet ved følgende skader:

• Du støter inn i din Mac, slik at den faller i gulvet og går i stykker.
• Noen søler et glass cola over din iPad og den slutter å virke.
• Du mister din iPhone i bakken slik at den går i stykker.

 

Enkel hjelp

Alle kan bli rammet av uhell og miste noe i gulvet. Med Trygghetsforsikringen får du profesjonell hjelp når ulykken er ute. Snart har du produktet ditt hjemme igjen, helt og fungerende.
 

Tilsvarende produkt dersom det skadede ikke kan repareres

I utgangspunktet forsøker vi alltid å reparere produktet ditt. Dersom det ikke går å reparere produktet, eller dersom du blir rammet av tyveri ved innbrudd i ditt hjem, fritidshus eller kontor, så erstatter vi deg med tilsvarende. Om det ikke er mulig å få tak i et likeverdig produkt får du et nytt med likeverdige spesifikasjoner.
 

Ingen nedskriving av verdi på grunn av produktets alder

Med Trygghetsforsikringen spiller det ingen rolle om produktet ditt er gammelt og slitt når ulykken skjer. Vanlige innbo- og reiseforsikringer minsker derimot ofte den erstatningen du får hvis produktet er mer enn ett år.
 

Forsikringen gjelder i hele verden

Det spiller ingen rolle om ulykken skjer hjemme, på ferien din eller på en forretningsreise – Trygghetsforsikringen gjelder i hele verden (gjelder ikke tyveri).
 

Ingen egenandel ved reparasjon eller ved nytt produkt (utenom iPhone)

Ingen egenandel uansett om produktet erstattes eller repareres. Unntaket er iPhone der egenandelen er 499 kr både når produktet repareres og når det erstattes med et nytt produkt.