Våre Apple-eksperter hjelper deg å finne gavene som begeistrer på julaften.

Vi i Eplehuset elsker julen! Enten du er på jakt etter verktøy som booster kreativiteten, lekkert tilbehør som passer til Apple-produktene eller noe smart til hjemmet, har vi julegavene som begeistrer hele familien. Ta en titt på våre beste gavetips og la deg inspirere! 

 


Til hjemmet.

Vi elsker produkter som bidrar til bedre komfort og økt sikkerthet for dem du er glad i. Fra kamera med ansiktsgjenkjenning og bevegelsessensorer – til lys og nyttige produkter som gjør hverdagen litt enklere, har vi alt som trengs for et litt smartere hjem! Bli med på en 360-graders visning og la deg begeistre!


Til den treningsglade.

Hva passer vel bedre enn å starte et nytt år med nye, gode treningsrutiner? Med Apple Watch er det enkelt å måle fremgangen underveis! Hos oss finner du treningstilbehøret som motiverer til en sunn og aktiv hverdag – enten det er til nybegynnere til proffe!

Gavene som klinger enda bedre sammen. 

 

AirPods selges separat. Apple Music krever et abonnement. Apple Watch Series 3 (GPS) krever iPhone 5s eller nyere med iOS 11 eller nyere. 


Til drone-fantasten.

Gjør deg klar for årets kuleste julegave: Drone! Ta en flyvetur i nærmiljøet eller få full oversikt over feriemålet fra lufta. Med utsøkt bilde- og videokvalitet er dette en klar favoritt under treet!

Til den minste.

Kombiner læring og moro i årets julegaver til de minste! La barna bygge og programmere sin egen robot med jevne og livaktige bevegelser, eller gi dem mulighet til å lære koding med spill for iPad.


iPhone. Enda bedre julebilder. 

 

Apple Music krever et abonnement. Portrett-lyssetting er tilgjengelig i beta-versjon. 

Til fotografen.

Kjenner du noen som er glad i å ta bilder? Bildekvaliteten til iPhone er fullt på høyde med mange av dagens kameraer. Sørg for klare bilder og en profesjonell look med stilig og nyttig fototilbehør til iPhone!


Bli med på vår julekalender.

Hver dag åpner vi en ny luke hvor alle våre følgere vil ha mulighet til å vinne et av våre favorittprodukter! For å delta må du følge eplehusetno på facebook og svare på innlegget som bli lagt ut når vi åpner dagens kalenderluke! 


Til musikkelskeren.

Er du på jakt etter en gave til noen som elsker musikk? Da er god lyd noe av det beste du kan gi! Vi garanterer kvalitetslyd i alle ledd med våre hodetelefoner og høyttalere. Libratone Zipp byr på den beste kombinasjonen av premium lydkvalitet og lekkert design. Denne, og flere andre produkter fra Libratone er på tilbud ut året.

Gavetips under 500-lappen.

De beste julegavene trenger ikke å koste skjorta! Enten du er på jakt etter en gave til mor, far, nabo eller en god kollega, har vi noe for alle lommebøker! Ta en titt på vårt utvalg av julegaver til under 500-lappen.


Til musikeren.

Har du en fremtidig musiker i familien eller vennegjengen? Gi en gave som gjør drømmen til virkelighet! Roli består av en rekke produkter som gjør det enkelt å skape og utvikle egen musikk – fra start til slutt.

Beats. Perfekt til musikkelskeren. 

 

Beatsx, Beats Studio3 Wireless og Powerbeats3  Wireless.

 


iPad Pro. En overveldende gave med overveldende evner. 

 

Apple Pencil og Smart Keyboard selges separat. Apper er tilgjengelige i App Store. Hvilke titler som er tilgjengelige, kan bli endret.  

Til designeren.

 Tegne. Designe. Skape. La designeren gjøre ideer til virkelighet med førsteklasses verktøy. Boost arbeidsflyten med innovative tegnebrett, lag skisser med Apple Pencil eller la kreativiteten få fritt spillerom med kraftfulle iPad Pro.


Til den motebevisste.

 Har du en kjæreste, søster eller kanskje en kompis som bare synes det beste er godt nok? Vi garanterer at de vil la seg imponere av vårt utvalg av lekkert tilbehør som matcher både antrekket og Apple-produktene perfekt!

Limited Edition Slate Cable. 

 

Fra Native Union. Fås kun hos Eplehuset