Kinsa Smart Thermometer

Tilbudspris kr 199,- Før kr 349,-
1 stk. på nettlager
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
SKU
862089000094
Tilbudspris kr 199,- Før kr 349,-

Ved hjelp av Kinsa smart thermometer kan du nå måle din egen eller ditt barns temperatur ved hjelp av en smarttelefon. I medfølgende app kan du også registrere alt fra symptomer til bilder for å følge med på sykdomsforløpet. Basert på registrert data vil appen påvise eventuelle sykdommer. Informasjonene kan enkelt vises til en lege.

  • Bruk informasjon selv eller vis det til en lege
  • Kan brukes av spedbarn, barn og voksne
  • Lag profil for hvert familiemedlem i appen
  • Gjennomsnitlig 10 sekunder avlesningstid

Et smartere termometer

Ved hjelp av din smarttelefon kan Kinsa smart thermometer er langt mer funksjonelt enn et vanlig digitalt termometer. Når du plugger den i din smarttelefon utnytter termometeret strømmen, det betyr i bunn og grunn at det ikke inneholder batterier. Termometere er derfor svært brukervennlig og lett å ha med hvor som helst. Alltid klar til bruk.

På termometerets app kan du lage profil for alle medlemmer av familien. Her kan du enkelt registrere temperatur, symptomer, medisiner, notater samt legge til bilder som illustrerer diverse tilstander som for eksempel utslett. Informasjonen kan du bruke selv for å få oversikt over sykdomsforløpet eller sende videre til en lege.

Kompatibel med iOS-enheter med 3,5 mm minijack-port

Spesifikasjoner

Generelt

  • Varenummer: 862089000094