Eplehuset + Kjersti Buaas = sant

Tidligere i år gikk vi inn i et nytt og spennende samarbeid med olympisk bronsemedaljevinner i snowboard, Kjersti Buaas.  I tillegg til å produsere relevant innhold for våre kanaler, er Kjersti et selvsagt medlem av Eplehusets Miljøråd. Sammen med ansatte i Eplehuset skal hun være med på å fremme gode miljøtiltak både i og utenfor selskapet. Fokus på miljø og bærekraft er verdier vi har felles og er en av grunnene til at vi er stolte av å ha Kjersti med på laget. 

 

Foto: Chanelle Sladics.

 «Jeg setter stor pris på det spennende og kreative samarbeidet Eplehuset og jeg har etablert. Jeg har alltid kjent et sterkt behov for å uttrykke min kreative side, og har lenge brukt teknologi som film og foto for å stimulere dette. Lidenskapen for film, foto og digital teknologi deler jeg med Eplehuset, som i dag er den perfekte samarbeidspartneren for meg. Sammen skaper vi unike opplevelser, som kan inspirere. Eplehuset passer godt inn med mine verdier og aktive livsstil, med fokusområder som kreativitet, miljø, en beriket digital livsstil og helse. Med søkelys på både gjenbruk, tjenesten “Bytt til Nytt” er Eplehuset en bedrift jeg er stolt av å fronte.»

Kjersti's favorittprodukter fra Eplehuset!

Kjersti har over lengre tid testet flere av våre produkter i sin aktive hverdag og har allerede funnet noen som har havnet på favorittlisten. 

MacBook Pro

Jeg har sverget til Mac siden jeg var 15 år gammel, etter at jeg investerte alle sparepengene mine i min første bærbare maskin. Det er utrolig greit å ha en kraftfull og kjapp bærbar Mac, som samtidig er lett og liten å ta med seg på reiser. Skjermen er fargerik og krystallklar og siden jeg jobber mye med redigering av film og foto er det dette egenskaper som er avgjørende for at resultatet skal bli best mulig. Favoritt-funksjonen min er “touch bar” som gir meg umiddelbar tilgang til alle verktøy når jeg trenger det og endrer seg automatisk basert på hva jeg holder på med. Den har har snarveier for video og bilde-redigering, fargevalg og touch ID og disse funksjonene gjør alt mer sikkert og effektivt.

Foto: Chanelle Sladics.

DJI OSMO

Jeg elsker det kompakte kamera-håndtaket DJI OSMO fra Eplehuset og kombinerer det  enkelt med min iPhone 7. Jeg er mye ute og farter, både igjennom idrettskarrieren og spennende prosjekter, og liker å filme små og store øyeblikk underveis. Med telefonen, som alltid er lett tilgjengelig, er Osmo den perfekte partner i kreativitet. Resultatet blir super-stødige bilder med en profesjonell look. OSMO sørger for at det jeg filmer holdes i fokus automatisk. ActiveTrack-teknologien er kjekk å ha siden den sørger for at iPhone forblir vendt mot meg når jeg filmer og beveger meg.

Bli med Kjersti på tur til Nord-Norge og USA, med OSMO.

P.A.P

Jeg elsker at P.A.P har bevissthet rundt miljøet og fokuserer på håndlagde produkter. Dette etuiet i laget av resirkulert filt og er stilrent og fint å se på. Det passer min MacBook Pro 13-tommer helt perfekt og jeg får ofte komplimenter på det når jeg er ute og reiser. Etuiet har også en smart lomme bak, hvor jeg oppbevarer alt fra flybilletter til dokumenter jeg ønsker å ha lett tilgjengelige. Svenskene bak merket har tatt steget videre og produserer nesten alt av produktene sine på fabrikken i Gøteborg. Det gjør det hele ekstra sjarmerende. Ja til flere bedrifter som tenker gjenbruk og som fronter å skåne miljøet.

Foto: Chanelle Sladics.

Foto: Chanelle Sladics.

Incase ryggsekk

Incase kameraryggsekk er romslig og har flere adskilte rom slik at jeg kan holde styr på alt kamera-utstyret mitt. Tro det eller ei, men jeg får plass til både LUMIX speilrefleks med to linser, Mavic Pro drone, adaptere, kabler, ladere, ekstra batteri og min 13-tommers MacBook Pro i denne sekken. Jeg liker at  jeg selv kan organisere rommene i sekken og dette gjør den praktisk å ha med seg på reise. De justerbare, polstrede skulderstroppene er gode å ha, siden sekken min ofte veier litt i overkant av hva den egentlig kan gjennom sikkerhetskontrollen. Samtidig tar jeg vare på ryggen.

Apple Watch

Apple Watch er en fast følgesvenn i all type trening, både på løpeturer, i styrketrening og i mer aktivitetsbasert trening som surfing og klatring. Treningsglede er jo selve aktiviteten, men det er gøy å følge med på progresjonen og se tilbake på arbeidet og energien jeg investerer i trening og egen helse. Den trådløse funksjonen mellom Apple Watch og Beats ørepropper er også veldig nyttig. Jeg liker å høre på musikk og podcasts når jeg løper, klatrer eller trener styrke. Selv om det er den fysiske og utholdende delen av treningsøkten som er i fokus, er det også viktig å gi seg selv tid til å roe ned pusten. En av mine favoritt-funksjoner på Apple Watch er at den kan stilles inn på å minne meg på å ta ett minutt til å bare puste. Det er utrolig viktig å gi seg selv tid til å senke skuldrene og puste langt nedi magen.

Se Kjersti sine beste tips for treningsøkten.

Foto: Chanelle Sladics.

Foto: Chanelle Sladics.

Joby Griptight One GorrilaPod

Joby Griptight er stativet som gjør det enkelt og mulig for meg å filme treningsvideoer, matlaging og andre kreative prosjekter med telefonen. Stativet kan festes til alt mulig - på trær, i bilen, på rekkverk og i trapper, eller for eksempel henges i bjelker i taket hvis en ønsker å filme ovenfra. Bildene blir upåklagelig stødige og jeg bruker ofte dette stativet for å filme intervjuer eller andre ting når jeg ikke har noen som gidder å bruke tiden sin på å filme meg. 

Olloclip Active

Olloclip har forbedret optikken sin og nå har jeg endelig funnet optikk for iPhone med god kvalitet. Dette settet kommer med to linser - en ultravidvinkellinse og en 2x telelinse som er enkle å montere. For meg er det viktig å kunne få med mest mulig i bildet, spesielt når jeg er ute og kjører snowboard eller driver med andre action-baserte aktiviteter. Der er wide-lense helt super! Både med forover- og bakovervendt kamera er dette settet også “selfie-approved”, for det blir jo noen av de også.

Johanna Basford

Ett av mine favorittprodukter fra Eplehuset. Med Johanna Basford sine DIY deksler for iPhone, kan man la kreativiteten få stå forest på scenen og blomstre. En regntung lørdagsmorgen, etter en hektisk uke, var denne aktiviteten perfekt for meg, Emma (niese 6 år) og Elias (nevø 12 år). Med noen av byens beste farge-leggere på teamet, var jeg i gode hender. Vi ble vi ble sittende sammen i flere timer og det er da man virkelig kjenner på hvor godt det er å la tidspress og andre stressfaktorer bare fly ut vinduet. Det å gi seg selv tid til å la seg selv fortape helt i kreativiteten og øyeblikket er essensielt for å vokse som menneske. Resultatet ble super-personlig og er et minne som får meg til å smile når jeg nå ser ned på telefonen. Illustrasjonene er hentet fra boken "Secret Garden” som illustrerer motiver fra naturens mange inspirerende mønster. Man får med 5 ulike påfyllings-ark med varianter som alle virke beroligende på kropp og sjel.

DJI Spark

Jeg har reist rundt med kamera om halsen siden jeg var veldig ung og setter stor pris på muligheten teknologi gir meg til å "ta med" med spennende øyeblikk fra reiser over hele verden hjem. Den kompakte og sammenleggbare mini-dronen DJI Spark gjør det enklere enn noensinne å ta med seg drone ut på eventyr, på fjellet og i back countryen, med 4K bilder og videoer i full HD.